Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baratnom bolti kajaval eteti...

Baratnom bolti kajaval eteti a gyereket? Nem lesz baja?

Figyelt kérdés
Meg csak 8 honapos, 4 honapja hozzataplalja uveges bebietelekkel a tapszer melle, de most elkezdte neki adni felesben a bolti, felnott kajakat, mint pl. Parmalat ivojoghurt, milli kremturo, vagy etterembol a krumplipuret, rendes, egesz adagos kajakent, nem kostolonak.Nem korai meg?
2014. aug. 15. 13:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baja nem lesz. Én sem csináltam házi krémtúrót (próbáltam az elején,de kiköpte), a natúr joghurtot nem ette, még gyümölccsel sem, úgyhogy vettem.
2014. aug. 15. 14:03
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Én 8 hónaposan mar ha árt bab levest ettem :D

Nah, én is üveges kaját adok a lányomnak aki most 10 hós. Nem eszi meg amit en főzök .., ez ilyen. Most állok neki megint s próbálkozásnak, sőt zöldséget sem eszik. Én is veszek a joghurtot de a baba joghurtot ami ugyan drága de imádja es nem sajnáljuk a gyerektől . Megpróbáltam a natúr joghurtot ugy hogy adtam hozza gyumit de köszönte szépen nem kérte :D

Ő olyan baba aki nem ker a mi kajànkból , pedig kóstoltattam vele. Viszont ha kenyeret vagy pék sütit eszek abból mindig kéri az icipici falatkákat . Egyébként nekem is van olyan ismim aki krémtúrót vesz a babanak. Nem szólok semmit, nem az en gyerekem. En nem adok neki az a lényeg . NEKEM :D

Az éttermi krumplipuretol semmi baja nem lesz !

2014. aug. 15. 14:24
 13/17 anonim ***** válasza:
En is csinaltam a kremturot, vettem is neki milli miat de kiahnyta. Igy az kimaradt de ha nem igy lett volna adok belole. Kapott uveges bebikajat is nem egyszer de kulon foztem neki szinte mindig. De szerette ezt is es azt is. Igy valtozatosan hol ezt hol azt kapta. Tejtermekeket ennyi idosen boven lehet. Sot tejet is foztem bele etelekbe de inkabb tejfolt hasznaltam. 10 hosan azt ette amit mi. Mi se eszunk etterembol csak nagyon nagyon ritkan de colt h adtam neki belole kostolot. Nem foetkezesnek. 18 honapos leanyzo 85cm magas es 11,5 kg. Nagyon joetvagyu. Zoldseget, gyumolcsot, tejet, hust mindnet valtozatosan eszik es szereti. Ezek mi vagyunk. Az h mas mit csinal hidegen hagy. Velemenyem van rola de megtartom magamnak, biztos van masnak az en modszeremroo, tartsa meg maganak, szerintem tedd ezt te is!
2014. aug. 15. 14:26
 14/17 anonim ***** válasza:
Ugyan már...
2014. aug. 15. 14:36
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Az én ismerősőm 3 hónapos gyerekének adja a krémtúrót és a rudit, na az már inkább elgondolgoztató és napi szinten.
2014. aug. 15. 14:59
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Ennél cifrább dolgokkal is etetnek már babákat,szerintem nem lesz tőle baja.
2014. aug. 15. 15:48
 17/17 anonim ***** válasza:
81%

8 hónaposnak én sem adnám a bolti mű dolgokat, de kinek mi...

Én 1 éves kora után adtam bolti gyümölcs joghurtot, túrórudit, tejszeletet stb.. a kisfiamnak. A krumpli pürében meg nem tudhatjuk hogy mi van, én pl tej nélkül csinálom, sima margarinnal.

2014. aug. 16. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!