Már kaphat rizst a babám, hogyan kell adni? Keverjem főzelékbe v. turmixoljam husival, esetleg gyümölccsel?
Figyelt kérdés
2008. aug. 6. 12:51
1/4 anonim válasza:
Szia! Mennyi idős a babád? Egyébként én már adtam 3 hónapos kora után a gyermekenek rizst! A lényeg, hogy jó puha legyen és turmixolhatod husival is, gyümivel is, főzelékbe is keverheted, vagy akár tejberizst is csinálhatsz! Remélem, hogy segíthettem! :)
2/4 anonim válasza:
Tejberizst tápszerrel vagy anyatejjel. Nem tehéntejjel!!!
DE ha jó puhára főzöd turmixolva nagyon szeretik.
3/4 A kérdező kommentje:
7 hónapos, köszi!
2008. aug. 6. 14:40
4/4 anonim válasza:
6 hónapos kortól a bolti tehéntejet is lehet neki adni felforrázva! És higítani sem kell ezeket már mert ezek ígyis fel vannak higítva vízzel! Nem lesz semmi baja a gyereknek! Nekem már 3 hónapos kora után kisfiam úgy ette a tejbegrízt hogy csak na! Egészséges baba, igaz, hogy ő sajnos csak 1 hónapig szopott...de egészséges, eddig vagy 2-szer volt megfázva enyhén! Sosem volt beteg sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!