1 éves gyereknek szülinapjára ajándék?
Figyelt kérdés
Mi lenne a legmegfelelőbb?Amit igazán ki tudna használni és játszani vele.2014. aug. 14. 09:09
1/5 anonim válasza:
Fa építőkockák, rengeteg ízlésesebb van.
Lego duplo.
Mondókás könyv, kemény táblás könyvek, labdák. Lánynak baba, babakocsi.
2/5 anonim válasza:
A fiam 1 éves korára kapott egy bébitaxit. Már 2 éves elmúlt, de mai napig imádja, a lakásban is sokszor közlekedik vele, parkol (mondja is, hogy "ide pajkolok"), tisztogatja, szereli, szóval nagyon bevált. Építőkocka, duplo (az én fiamat most sem érdekli, de ez gyerekfüggő, én is utáltam legózni), hinta, mesekönyvek, ha szereti. Kislányoknak baba esetleg, fiúknak autó, bár az autómánia még később jön majd.
3/5 Imola Ágnes válasza:
Valamilye interaktív fejlesztő játék, vagy meséskönyv, vagy kisasztal székkel
4/5 anonim válasza:
babakocsi, bevásárlókocsi, formabedobók, fa építőkocka
5/5 anonim válasza:
Nincs új a nap alatt! :)
Az én kisfiam is Duplot kapott (imádja) meg bébitaxit (ez is töretlen szerelem 2 éve már), meg egy naaagy pakolós-rámászós-beleülős-toligálós, fedeles-kerekes műanyag játéktároló ládát (Kika).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!