Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen orrszívó porszívót...

Milyen orrszívó porszívót érdemes venni? Elektromosat, vagy porszívósat?

Figyelt kérdés
Én valahogy óckodom a porszívóstól, az elektromos szimpatikusabb.
2008. aug. 6. 10:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Szia.Mindenképpen porszívósat.Én is furcsán forgattam a kezembe előszőr de az a legjobb.a gyerek majd ha már tud valószínűleg harcolni fog ellene de nem fáj én kipróbáltam.Mind két gyerekem harcolt egy bizonyos korban de mára rájöttek jó a dolog utánna kapnak levegőt.Alaposan kitisztitja a légutakat megelőzi a fül és homlok,arcüreggyulladást.Vegyél hozzá sterimar vagy marimar orr sprayt.Ez sima tengervíz amivel bármikor fújjhatsz az orr ba leg jobb orrszívás előtt.Feloldja a letapadt váladékot.
2008. aug. 6. 10:31
 2/9 anonim ***** válasza:
szia, nekem pesztonka elektromosom van. Azért szeretem mert bárhová magammal tudom vinni, és nem vagyok egy nagy porszívóhoz láncolva.
2008. aug. 6. 10:36
 3/9 anonim ***** válasza:

Szerintem is jobb az elektromos, mert bárhol vagytok mindig kéznél van. A mi kisbabánkat ha nagyon sír, sokszor csak ezzel tudjuk megnyugtatni :-))

Könnyen használható, kis helyen elfér.

2008. aug. 6. 11:11
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia! Mi porszívósat vettünk, így az elektromosat nem ismerem, nincs tapasztalatom...

A porszívós nagyon bevált, a kisfiam 3 hetes kora óta alkalmazzuk, ha látok valamit az orrában. Meglepetésemre nagyon jól tűri a porszívó hangját és megnyugszik tőle. Ne hidd, hogy az olyan nagyon szív, gyengéden kiszippantja, amit kell. Eleinte én is óckodtam tőle, de most már tudom: hasznos dolog. Amúgy a porszívón állítható a szívási erő...

Ettől függetlenül, az elektromos is lehet jó...

2008. aug. 6. 11:31
 5/9 A kérdező kommentje:
2-2 Na most melyiket? :)
2008. aug. 6. 11:33
 6/9 anonim ***** válasza:
szia! szerintem az elektromos a jo.mindig kéznél van ha kell
2008. aug. 6. 11:45
 7/9 anonim ***** válasza:
Szia!Neked kellene eldőnteni én pl.kikértem a gyerekorvosom tanácsát és Ő a porszívosat ajánlotta mert hatékonyabban ki tudja szívni a váladékot még azt is ami mélyebben van letapadva.Mindeki azt fogja szeretni amit használ és ha nem sikerült eldönteni kérd ki gyerekorvosod véleményét!
2008. aug. 6. 12:01
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia! A poszívós változat!

25 hetes kismami, aki a harmadik babáját várja

2008. aug. 6. 13:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia !Porszívósat. Csőpit például, nekünk nagyon bevállt. Dr. Somi Ildikó ajánlásával (10 évig jártam hozzá fülészetre):-))
2008. aug. 6. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!