Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hetes babának adható tápszer...

3 hetes babának adható tápszert fel kell iratni az orvossal vagy meg lehet venni anélkül is a gyógyszertárban?

Figyelt kérdés
2008. aug. 6. 09:06
 1/5 anonim ***** válasza:
megveheted, de úgy dupla annyiba kerül. vagyis nekünk a Milupa felírva 610 ft, recept nélkül pedig 1310 ft.
2008. aug. 6. 09:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Mindenképpen irasd fel az orvossal,mert különben sokkal drágább és nem is biztos hogy adnak recept nélkül.
2008. aug. 6. 09:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia.Azt hiszem 6 hónapos korig támogatja a tb a tápszert úgy hogy irasd fel míg lehet.Utánna már csak rendes áron tudod megvenni.Egyébként adnak persze recept nélkül is.Csak arra figyelj hogy a dokik szeretik a hipoallergén tápszert felírni mondván nehogy allergiás legyen a gyerek.Ne kérj ojat előszőr próbáljátok ki a simát és ha valami nem jó én még akkor is azt mondanám kérj más fajta tápszert mert a hipoallergén jóval drágább ,nagyon keserű és egyátalán nem biztos hogy baja lessz a simátol a babának.A legolcsobb a mildibé, a fiam sugárba kihányta a lányom azon nőtt fel.Mi végül a fiúval humánát ettünk de sok probléma van vele ,előfordúl hogy más állagú a por mint a megszokott stb.Próbáld ki a mildibét ha nem jó a bebát ezeket szokták nálunk adni a kicsiknek.
2008. aug. 6. 09:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést MINDENKÉPP BESZÉLD MEG AZ ORVOSODDAL: Ő ismer benneteket. Egyébként nem igaz,hogy minden H.A vagyis hipoallergén tápszer keserű. A nestléjé a Beba igen is finom. Én kóstoltam mindkét fiam ezt eszi ette.

Sokat láttam már az életben. pl pont olyat is, hogy orvos anyuka kislánya kapott H.A tápszer után simát ,mert hogy jól van nem lesz már gond és majdnem megfulladt. Vagy csak lenyalta a tesó sima tápszeres cumiját véletlen. Sajnos nem tudhatod nem-e hirtelen reakcióval reagál a gyereked. Nem baj ha ezen a téren óvatosabb vagy a kelleténél.

2008. aug. 6. 10:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy csak receptre kapható az egyes tápszer. És úgy olcsó is. A kettes már recept nélküli, és baromi drága is. Amúgy a fiamnak a gyerekorvos az első prectől sima tápszert írt, nem HA-t, nem tudom, mire ez a nagy óvatoskodás, amikor lehet, hogy a sima is teljesen jó. Én mondtam a dokinak, hogy írjon tápszert, mert ki tudja, kellhet (amúgy én úgy tudom, hogy eleve felírja a gyerekorvos a fürdetővel meg ilyesmivel együtt, hogy ha valami gixer lenne, akkor legyen otthon), de mondtam, hogy ne a legdrágábbat, és BEBA 1-et írt fel. Jó is volt, kéthetente kapott tápszert, mert levelezős suliba jártam, fejni meg valamiért nem tudtam. 4 hónapos kora óta csak tápszeres, ezt kapta továbbra is, teljesen jó volt neki.
2008. aug. 6. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!