Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milupa laktózmentes tápszert...

Milupa laktózmentes tápszert vény nélkül is meg lehet venni a gyógyszertárban?

Figyelt kérdés
Erre gondolok konkrétan : [link]
2010. okt. 1. 11:34
 1/7 anonim ***** válasza:

hol laksz? van itthon két bontatlan dobozom... szívesen odaadom, ha szükséged van rá.

amúgy recept nélkül nem lehet megvenni. és volt olyan patika,ahol 1100-ért akarták adni, a másikban meg 480 körül odaadták.

2010. okt. 1. 12:22
 2/7 anonim ***** válasza:

Meg lehet venni recept nélkül is természetesen. Mi a Pepti 1-et vagy a Pregomin-t isszuk, ezek is ugyanúgy vannak receptre vagy anélkül.

[link]

PL. itt is, de gyógyszertárben is nyilván van.

2010. okt. 1. 13:30
 3/7 A kérdező kommentje:
Soproni vagyok, szívesen átvenném tőled akkor ha nincs már rá szükségetek :-)
2010. okt. 1. 13:57
 4/7 anonim ***** válasza:

első vagyok, nekem nem akartak adni recept nélkül a patikában :(

én szigetvári vagyok, szívesen elpostázom neked, ha a postáját kifizeted. írj privit.

2010. okt. 1. 22:51
 5/7 anonim ***** válasza:
megérdeklődöm, mennyiért postáznák amúgy el, hogy megérje. amúgy ingyen szívesen odaadom.
2010. okt. 1. 22:52
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kedves tőled!
2010. okt. 2. 11:44
 7/7 anonim ***** válasza:

megnéztem a díjszabásokat, 870-ért elviszi a posta, mert 2 doboz x 400g + a csomagolás, így 2000g-ig simán belefér.

ha utánvéttel küldöm, akkor 1140 lenne.

nem tudok privit írni neked, de ha írsz, megadom a számom és megbeszéljük a dolgot, mert szerintem jobban jársz, ha átutalod az összeget, de ahogy gondolod.

szép napot!

2010. okt. 3. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!