Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hisztizhet egy 10 hónapos baba?

Hisztizhet egy 10 hónapos baba?

Figyelt kérdés

Kislányom 10 hónapos. Kb egy hónapja mindenért "hisztizik". Ha pl a telefonom kell neki és én meg nem adom oda neki akkor összeszorítja az öklét és a fogát majd bevörösödött fejjel "morog" (nem tudom máshogy leírni)

Illetve ha csinálok valamit odajön hozzám hogy vegyem fel és ha nem teszem akkor leül és ugyanezt csinálja de még a lábaival rugdos, vagy éppen szándékosan odavág nekem.

Ez hiszti lenne? De ha pl más tárgyat adok oda azt eldobja és hisztizik tovább. Mit kell ilyenkor csinálnom?

Illetve egy ekkora gyerek már érti azt hogy "nem szabad" ugye?

2014. aug. 12. 17:34
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Ez hiszti. Azt, hogy nem szabad, még nem érti, legfeljebb a hangsúlyodból érzi, hogy nem tetszik neked.

Ilyenkor hagyd hisztizni és ne azt tedd, amit ő akar. Akkor is, ha elkezd üvölteni. De beviheted ilyenkor az ágyába és otthagyod, amíg nem nyugszik meg.

2014. aug. 12. 17:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez nem hiszti,az majd később jön:)
2014. aug. 12. 19:50
 3/4 anonim ***** válasza:
67%
Nekem 9 hós de ugyanezt csinálja egyenlőre ra hagyom mert potyognak a nagy könnyek a szeméből es sajnàlom, majd ha nagyobb lesz es érteni fogja amit beszélek neki elmagyarázom hogy mit hogy :) addig viszont engedek neki, mert pici még.. :)
2014. aug. 12. 19:50
 4/4 Julie S ***** válasza:
Nalunk is "hiszti" van ugy 9 honapos kora ota. De ilyenkor igazabol elkeseredett, csalodott, de ki lehet belole zokkenteni valami (valoban) erdekesebbel, vagy ha felveszem es elviszem mashova. Azt pedig erti, ha raszolok, mindegy, ha csak hangsulybol is. Persze, nem erdekli, sot direkt kivarja, hogy egy pillanatra ne figyeljek oda es mar konyekig a szemetesben van, vagy eszi/pakolja ki a viragfoldet, pedig nagyon jol tudja, hogy nem szabad, latszik a sunyi kis nezesen. :)
2014. aug. 12. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!