Hisztizhet egy 7 hetes baba?
Figyelt kérdés
Hasfájós,sokat van ölben.Mostanában már egyre többször igényli,hogy ölben legyen,akkor is,ha nem fáj a pocakja.Másik kérdésem,hogy este mit csináljunk vele,mert evés után ha lerakjuk,akkor felébred és teli torokból üvölt?2010. jan. 19. 17:23
1/5 anonim válasza:
Nem!Biztos hogy nem hiszti.Nekem 2 hónapos koráig szinte éjjel-nappal ölben volt.A mellkasomon aludt én meg csak bóbiskoltam,mert attól féltem legurul rólam:)
Majd mint akit elvágtak.Az espumisan sokat segített.Dédelgesd,vígasztald,nem fog tőle "elkapódni".Utána elkezdi érdekelni a saját kis környezete és egyre többet el lesz magában.Addig pedig ez van.Túl lehet élni..(bár akkor azt mondtam hogy nem!) hisz én is élek és sok más anyuka is.
Kitartás!
2/5 anonim válasza:
Ő nem hisztizik még! Ha sír, mert leteszed, csak a közelségedre vágyik. 9 hónapon minden rezdülésedet érezte, most meg egyedül van egy hideg világban, egy számára hatalmas ágyban. Ha sír, tedd a mellkasodra vagy apa tegye a magáéra, gyorsan meg fog nyugodni. Az esti probléma: Alaposan meg van büfiztetve? Lehet, hogy a pocija fáj..Adsz neki valamit hasfájásra? Grip Water vagy hasonló? Lehet tornáztatni, masszírozni, segíteni szokott a meleg borogatás...Esetleg próbáld meg bebugyolálni, hogy úgy érezze, biztonságban van... vagy aludjon el a mellkasodon, csak ha mélyen alszik, akkor tedd le a kiságyba..
3/5 anonim válasza:
Ennyi idősen még nem hisztizik.Gondolj bele,majd egy évig veled volt,benne a pocidban.Neki most fura,hogy ezt kérni kell.Mégsem várhatod el tőle,hogy erről egyből leszokjon.Ráérsz elszoktatni 4-5 hónaposan.
4/5 anonim válasza:
Szerintem sem hisztizik még ilyen pici baba. Ha sír, annak oka van, még akkor is, ha nem úgy tűnik. Pláne, hogy azt írod felébred, tehát már elaludt. Ennek több oka is lehet (nálunk mai napig megesik, 4.5 hós): beragadt levegő, amit akkor érez meg, amikor megébred picit amikor leteszed; éhes maradt még - elaludt a cicin, de még enne; nem ott ébred, ahol legutóbb volt és megijed; ha cumizik, akkor kiesett v. ráfeküdt.
5/5 A kérdező kommentje:
hasfájásra babamosolyt kap.remélem segíteni fog.
2010. jan. 19. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!