Tudom, nem túl gusztusos kérdés. De az orrba beszáradt baba fikával mit kezdhetek?
Semmit nem kell tenni. H szoptatod, akkor pici beszáradt anyatej, ami visszacsorog, kilökődik magától.
Ha beteg, az más.
akármilyen csúnyán hangzik is meg gondolhat rólam mindenki bármit, de én amikor látom h tele van az orra kiszoktam szendi, kis textil pelussal vagy épp a kisujjammal! Sokszor van h az egész kis orrlyukát befedi és nehezen kap levegőt, meg szörcsög...
amúgy megpróbálnám orrszívóval a helyedbe ha annyira beleszárad! én úgy hallottam h nem tudnak még a szájukon levegőt venni így mindig figyelem h tiszta legyen neki!
Én is mindig kiszedem neki- nyilván nem tudja magának, akár gusztustalan-akár nem.
Ha kisujjal nem megy, akkor fülpiszkálóval- bekrémezem vagy vizezem előtte, de legutóbb mikor sehogyan sem bírtam- de láttam hogy mint egy nagy dugó eltömíti a kicsi orrlyukát- akkor egy csipesszel nyultam be az orrlukába és egy pillanat alatt már kint is volt.
Nekem van kézi orrszívó
m, és azzal szoktam a babám orrát takarítani. Van porszívósom is meg tengervizes orrspray is itthon, de hál istennek a kézi elég szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!