A túrót és a sajtot mihez adjátok? 8 hónapos a kisfiam, a védőnő azt mondta, hogy ezeket is eheti már. Sajtból milyet adhatok?
Trappista sajtot adok, és füstölt trappistát, kikatonázom kenyérrel.
Túrót szoktam túrós tésztára, bár nem nagyon szereti, de kap túrókrémet, és túró rudit is.
trappista, anikó, tolnai gouda..csak ne legyen penészes sajt, illetve lágy sajt mint a camembert pl. az még nem való nekik.
Túróból én sima tehéntúrót adtam neki (annak nem olyan intenziv az ize) nagyon szerette a babám:) gyümivel, joghurttal kevertem:)
Szia! én is gyümölccsel keverem a túrót, de én mixerrel, így kb olyan lesz az állaga, mint a bolti krémtúróé. Így nagyon szereti. Nálunk az öszibarack+túró verzió jött be nagyon, mert a baracknak elég sok a leve, így nem lesz olyan fojtogatós. Mi a Sparos budget fél kilós tehéntúrót vesszük, ennek az illata és íze hasnlít leginkább a házi túróhoz.
Sajtból is sparos saját márkás trappistát vesszük. Főzelékbe szoktam belekeverni, de az utóbbi időben kicsi kockákra vágom, és a reggeli kenyérhez kapja (ő már lassan 1 éves) Így sokkal jobban szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!