Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A túrót és a sajtot mihez...

A túrót és a sajtot mihez adjátok? 8 hónapos a kisfiam, a védőnő azt mondta, hogy ezeket is eheti már. Sajtból milyet adhatok?

Figyelt kérdés
2010. jan. 13. 15:10
 1/6 anonim ***** válasza:
a túrót gyümivel összekeverve adtam neki.A sajtot,trapistát pedig rá reszelte a kész főzeléke tetejére,nagyon szerette őket.
2010. jan. 13. 15:17
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Trappista sajtot adok, és füstölt trappistát, kikatonázom kenyérrel.

Túrót szoktam túrós tésztára, bár nem nagyon szereti, de kap túrókrémet, és túró rudit is.

2010. jan. 13. 15:18
 3/6 anonim ***** válasza:

trappista, anikó, tolnai gouda..csak ne legyen penészes sajt, illetve lágy sajt mint a camembert pl. az még nem való nekik.

Túróból én sima tehéntúrót adtam neki (annak nem olyan intenziv az ize) nagyon szerette a babám:) gyümivel, joghurttal kevertem:)

2010. jan. 13. 15:33
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia! én is gyümölccsel keverem a túrót, de én mixerrel, így kb olyan lesz az állaga, mint a bolti krémtúróé. Így nagyon szereti. Nálunk az öszibarack+túró verzió jött be nagyon, mert a baracknak elég sok a leve, így nem lesz olyan fojtogatós. Mi a Sparos budget fél kilós tehéntúrót vesszük, ennek az illata és íze hasnlít leginkább a házi túróhoz.

Sajtból is sparos saját márkás trappistát vesszük. Főzelékbe szoktam belekeverni, de az utóbbi időben kicsi kockákra vágom, és a reggeli kenyérhez kapja (ő már lassan 1 éves) Így sokkal jobban szereti.

2010. jan. 13. 16:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Az én fiam nem szereti a túrót, bár néha próbálkozom vele. Trapista sajtot a főzelékeibe szoktam tenni. A trapistát még nagy lyukú reszelőn szoktam lereszelni és azt eszi. A füstölt paranyica sajtot nagyon szereti, csak úgy simán eszi.
2010. jan. 13. 20:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Túróból vegyél spar bio túrót,lágy krémes állagú,nagyon finom.
2010. jan. 13. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!