Ti kit választanátok?
Nem bántásból, de szerintem nem a gyereket félted igazán, hanem saját magadat. A gyereknek nem az lenne a jobb, ha nyugodt, rendezett viszonyok között élhetne a szüleivel? Engem sem a nagymamám nevelt fel.
Különben meg nem fogod elveszíteni anyukád, mindig az édesanyád marad, és ha besértődik azon, hogy saját, normális életet akartok a férjeddel, akkor az elég sokat elárul róla.
Nem csodálom, hogy a férjed nem bírta, és szerintem, nem, nem lennétek hátrébb, hiszen végre együtt életnétek normális családként. De szerintem te nem akarsz elköltözni, inkább maradsz anyukád befolyása alatt, és ahgyod, hogy az egyébként rendes, normális férjedet elidegenedjen tőled. Csak aztán amjd évek múlva ne azon rágódj, hogy miért hagytad elmenni, és miért élsz még mindig édesanyáddal, mikor a gyerekeid is már rég különköltöztek.
Én azt kívánom neked, hogy nőj fel a feladathoz, és kezdj el felnőttknt viselkedni. Érdemes lenne azt is belátnod, hogy nem kell az édesanyád és a férjed között választani, mert már választottál elvileg, mikor a férjedhez hozzá mentél, anyukád meg akkor választott, amikor megszült téged. Te mindig a lánya maradsz, akkor is, ha elköltözöl tőle, és akkor is ha átmenetileg ezt nehezen fogja viselni. Ebben a helyzetben neked kell a sarkadra álnod. A gyereknek meg az lenne a jobb, ha az apja nevelhetné. Egyébként elég durva, hogy anyukád olyanokat mond róla, hogy 16 éves lányok után vágyakozika férjed... én egy ilyen után nemhogy elköltöznék (eleve mondjuk nem is laknék vele), de egy jó ideig nem is állnék vele szóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!