Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit lehetne tenni ilyen...

Mit lehetne tenni ilyen esetben a játszótéren?

Figyelt kérdés

Kimentem a barátnőmmel egy nagyon szuper-modern, zárt játszótérre.

Neki egy 3 éves és egy 13 hónapos baba van, nekem pedig 10 hónapos a kicsim. Azt hozzá teszem, hogy ezt a játszóteret kissebb gyerekeknek veszik igénybe, mert szinte babahita van(pókhálós 2-3 kicsi belefér)1 csúszda és vizes, homokozó.

Be jött 4 áltis gyerek és a csúszda mögé mentek, előszőr csak visítoztak-nyerítettek, malyd egy takony fiú elővette a cigarettáját.

Kérdeztem tőle vagy mondtam, hogy "drágám, ugye itt nem fogsz rágyújtani?" erre takony gyerek " meert?

És rágyújtott. Gondolom bújtak a suliból ne lássák őket, merthogy a suli a jtér mellett van.

Legszívesebben megvertem vólna, hogy bekekíl a gyerek, de hát ugye nem lehet.

Valami ötlet ilyen helyzetben mit tennétek? Suliba panasz vagy Önkormányzat? Azért dúrva, hogy pici babák mellé van pofájuk bajönni.

2010. jan. 12. 21:46
 1/8 anonim ***** válasza:
64%
cigi szájból kitép: és akkor most mit csinálsz ha nem tetszik takonygyerek?, húzz vissza az iskolába tanulni!...és hinta tovább a csodapókkal :)
2010. jan. 12. 22:15
 2/8 anonim ***** válasza:
64%
Elsősorban az a fontos, hogy ne füstöljenek a babák körül, erre az egy-két ordas nagy pofon beígérése hatásos lehet. Ha az is érdekel, hogy máshol se gyújtsanak rá, akkor mobillal fényképezd le őket, és mutasd be az iskolában. Legtöbbjüknek jóravaló szülei vannak, akiknek sajnos a sok teher mellett fogalmuk sincs, hogy mit csinál a gyerekük. Inkább apuka kalapálja el őket, mint te.
2010. jan. 12. 22:17
 3/8 A kérdező kommentje:

Igen ezt fogom tenni, hogy lefotózom őket, ha jönnek esetleg máskor is, és bemegyek a suliba. Szerintem ez a tőrzshelyük, mert mintha haza mentek volna, úgy jöttek be csordástól.

Köszi a válaszokat!

2010. jan. 12. 22:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én hasonló helyzetben azt szoktam bevetni,h "Anyád nem örül ha megtudja,legközelebb el is mondom neki."Mivel nem ismerheti az anyja minden ismerősét,ilyenkor pánikszerűen dobják le a cigit/fejezik be az közveszélyes viselkedést,stb.:)(Én már dobattam el utcán is cigit szemmel láthatóan általános iskolás gyerekkel.)
2010. jan. 13. 08:40
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem nyáron barnultak nem érdemes kikezdeni velük mert csak magatoknak. Szerint a jó megoldás hogy ott hagyod őket aztán szólsz az iskolában és az önkormányzatnál.
2010. jan. 13. 08:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Utolsónak:gondolod,azok az iskolából szöknének ki,aztán mennének vissza?:))))
2010. jan. 13. 08:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Legközelebb mondd azt, hogy mindjárt jön a férjed és választ ad a "mert?"-re.
2010. jan. 13. 10:42
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi a tippeket!

Ma a suli elött láttam a gyereket, úgyhogy tuti oda jár.

De gondolom nem ő az egyedüli, aki a jtérre megy cigizni.

Na,de nem is sejtik, hogy én rendszeresen fogok ide járni és nekik kampecó lesz.

Lefotózom és már viszem is a dirinek a fotókat, aztán intézkedhet. Azért mégsem fogom hagyni, hogy itt a jtéren terpezkedjenek és a picik között cigizzenek, mert ők a nagy 8.-ok.

Háát, malyd én adok nekik!!

Mégegyszer köszi a válaszokat!

2010. jan. 13. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!