Bea24 kérdése:
13 hós lesz a kislányom, mikor a babám megszületik. Nagyon nehéz lesz így velük?
Figyelt kérdés
2010. jan. 12. 21:25
1/10 anonim válasza:
Az első év maga lesz a pokol. Mire mindkettő megtanul járni, és beszélni addigra belejössz és akkor már úgy érzed a két kicsid anyukájának lenni maga a menyország.
2/10 anonim válasza:
Igen ,nagyon :)Legalább is az elején de pár hónap múlva ,ha minden jól megy (és miért ne menne)már rutinos 2 gyermekes anyuka leszel. :D
3/10 anonim válasza:
Rettentő nehéz lesz, még a "nagy" is kicsike! Kettőt öltöztetni, babakocsival vinni, szerintem maga a rémálom, kb 1-2 év, aztán már könnyebb lesz Főleg, ha a nagyobb már kezd önálló lenni, vagy ha ovis lesz!
4/10 anonim válasza:
persze, hogy nehéz lesz.
mindkettő baba még.
de ezen mostmár kár rágódnod, mert ezen már nem tudsz változtatni. soha nem értettem az ilyet.
én biztos nem szeretnék ilyen kis korkülönbséget.
5/10 anonim válasza:
Nehéz lesz,főleg ha egyedül vagy nagyrészben velük,kettőt vinni magaddal ,az egyik már szalad el,mert mindent megnéz,kipróbál,önállósodik,a pici meg teljesen rád van még szorulva.Kérj segítséget,nagymama,papa vagy a párod,hogy azért nő is maradhass a gyerekek mellett.
6/10 anonim válasza:
Kb 2 évig igen...számolj vissza, nálunk bejött :D amikor már kiborulnál, nagy levegő, ok, már csak max 10 hónap lesz ilyen, azaz 40 hét, azaz 280 nap, ami az egész élethez viszonyítva szinte semmi ;) utána meg csodálatos lesz, szóval ne aggódj, egy pillanatra sem! Ne félj, fel fognak nőni!!! :) gartulálok
7/10 anonim válasza:
Írj már pár mondatot légyszi. Ha véletlenül alakult így, akkor még megértem, de ha szándékos, akkor szeretném a motivációdat megismerni. Pláne ezután a kérdés után. Nem piszkálásból írom.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, igen, véletlenül alakult így, de elvetetni semmiképpen nem szeretném, hisz ő is az én gyermekem. Tudom, hogy nagyon nehéz lesz, de Anyáink is képesek voltak erre, sőt még többre is. :) Sokakat kérdeztem, a nőgyógyászom szerint ez így pont jó, mert együtt fognak felnőni... stb.
2010. jan. 13. 13:01
9/10 anonim válasza:
Úristen, eszembe sem jutott, hogy elvetesd, nem azért kérdeztem. A korkülönbségről azt olvastam a Johnsons babás könyvben, hogy 18 hó alatt, és 3 év fölött az ideális. A kb. két éves korkülönbség esetén a legnagyobb a testvérek közti rivalizálás. Így a nagylány is még elég kicsi lesz ahhoz, hogy ne nagyon zavarja őt a pici, szeretni fogja :)
10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2010. jan. 14. 14:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!