2,5 hónapos babát el lehet már vinni nagybevásárlásra, ha akkor megyünk amikor nincs nagy tömeg? Ti mikor mentetek először és hová?
Figyelt kérdés
2010. jan. 12. 16:30
11/15 anonim válasza:
Mi 3 hetesen vittük először a Tescoba...villámbevásárlás volt:)
12/15 anonim válasza:
3 hetesen vittük magunkkal először. Ettől a vírusos időszaktól én is félek, de hébe-hóba nem tudom elkerülni, hogy jöjjön.
13/15 anonim válasza:
Mi is vittük már 1 hónaposan az Auchan-ba.
14/15 anonim válasza:
1 hósan vittük az Auchanba. Akkor még nem tombolt a vírus. Azóta nem vittük, de már nagyon szeretném. A faluba a boltba beviszem, de a havi nagybevásrlásra vagy apa vagy én megyek. De jó lenne már együtt, nem így képzeltem el. De nem kockáztatok. Majd ha lemegy a járvány megyünk újra hármasban!
15/15 anonim válasza:
A miénk 4 hónapos múlt, és még nem vittük hipermarketbe. A férjem vásárol. Kocsival könnyen megoldható, hogy egy hétre bevásároljon valamelyikőtök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!