Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy nem ide való kérdés!...

Egy nem ide való kérdés! Azért elolvassátok?

Figyelt kérdés

16 hetes kismama vagyok szeretnék kismama ruhát vásárolni de újat nem tudok venni, így marad a használt.

Csak az a próblémám hogy az ilyen aukciós oldalakon nincs olyan ami tetszene, ha van az méretre nem jó.

esetleg közületek nincs aki megszabadulna a sajátjától? leginkább farmer nacit szeretnék venni,

csipő rész: 55-60 cm

comb: 31-32 cm

hossz az nem lényeg mert fel tudom varratni

esetleg ha ilyen méretben valaki eladná írna

köszönöm

és bocsi hogy ide írtam ki

2010. jan. 12. 15:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Csípő 55-60 centi????? Biztos jól írtad? Nekem a baba előtt volt a DEREKAM ennyi, nem terhesen a csípőm! :) Valami hiba lehet a kréta körül!
2010. jan. 12. 15:38
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos én nem tudok neked adni, mert amim van, az két terhesség alatt elhasználódott. De szerintem nézz körül használtruhaboltokban, ott több sikered lesz, mint itt. Sokban árulnak, kérdezz rá az eladóktól. És néhány kínaiban is lehet már kapni, azok is elég olcsók.

Az kismama-bababoltos újak tényleg szörnyen drágák.

2010. jan. 12. 15:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Tesz-vesz.Ott a pontos méretet is megadják,és potom pénzért lehet márkás kismama ruhákhoz jutni.Mivel csak 3-4 hónapig használja általában az ember,az állapotuk is nagyon jó.
2010. jan. 12. 15:49
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem van egy Brendonban vásárolt Brendon márkájú kismama farmernadrágom. Hibátlan, 44-es méret.

Ha érdekel, írd meg privátban a pontos méreteidet, milyen hosszú nadrágokat hordasz? A többi úgyis változik.

2010. jan. 12. 15:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is láttam már kínaiban egy csomót, valahogy mindig azok tetszettek meg, csak aztán jöttem rá, hogy az terhes gatyó,mikor közelebbről megnéztem, a gumírozás miatt :D.De ott szerintem sem olyan szörnyen drágák, nagyobb kínaiban biztos van :)
2010. jan. 12. 15:54
 6/6 anonim ***** válasza:

szia nekem van egy kantáros farmernacim,szívesen elküldöm neked.

a csípő 56 cm 2*

a comb 32-33 cm

állítható derekú és alig volt rajtam.meg van egy bandázsom is azt is elküldöm ha kell,azt szerettem mert a régi nadrágjaimat tudtam velük hordani,csak rá húztam és nem látszott ki,hogy nincs begombolva.

ha érdekel írj privit.

2010. jan. 12. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!