Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » újszülött babának mindig...

újszülött babának mindig sensitiv törlökendöt érdemes venni?

Figyelt kérdés
2010. jan. 12. 15:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekem a neogranormonos nem vált be. A Dm és rossmanos jó, használom. A tescos is jó főleg ha akciós. A pampers nekem elég drága...
2010. jan. 18. 15:04
 12/15 anonim ***** válasza:
Én johnsons-t használtam,de csalódtam benne,pedig 8 éves lányomnál kiskorában csak azt használtam,most sokkal vékonyabb és nem annyira nedves,aztán kaptam ajándékba neogranormont,hát annál maradtam. decemberbe volt a pirulapatika.hu-n 1-et fizet 2-öt kap akció 798 ft volt 2 db. rendeltem belőle 5 db-ot és 10-et kaptam szóval megérte! Most nézem hogy még mindig tart az akciójuk,még a posta költséggel is megéri megvenni!
2010. jan. 18. 15:12
 13/15 anonim ***** válasza:

12:40!

A narancs színű az a sleep&play-es?

Mennyibe kerül?

2010. jan. 18. 15:30
 14/15 anonim ***** válasza:
Gagyiban van egy, a neve Baby Well sensitive. Illatmentes, 80db-os és olcsó. Minőségben a Pampers-hez hasonlítanám. Elég vastag, jó nedves és úgy az egész tök jó.
2010. jan. 18. 15:33
 15/15 anonim ***** válasza:
Én a Niveát használtam eleinte, de nem a Sensitivet, és nem is a Prure-t, hanem a harmadikat, ami világoskék csomagolásban van, annak pont nem tudom a nevét. Aztán áttértünk olcsóbbra, most mindg olyat veszek ami akciós, 4 és 6 forint között van. Ja és én a Tescóban szoktam venni Tescós kozmetikai törlőkendőt. Az finom puha és nagyon olcsó a popótörlőhöz képest. Én először a kaki nagyját azzal töröltem le, és utánna a nedves popótörlővel.
2010. jan. 18. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!