Adtok puszit a babátok/gyereketek szájára?
Sok ismerősöm mondta hogy nem ad a szájára puszit hanem csak az arcára. Én is a szájára adok, nem is tudom elképzelni hogy ne oda adjak.
Persze mikor nagyobb lessz nem fogom "csókolgatni" :)
Igen, adok. Nálunk szokás is volt már gyerekként, kb mire iskolásak lettünk leszoktunk róla. Soha nem volt "zavarom" ettől eszembe se jutott összekeverni.
Kislányom két éves és a szájára adok:)
Én sem azt tervezem hogy még az esküvőjén is szájrapuszi lessz. Míg ilyen kicsi és nem tud puszit adni addig :)
Köszönöm a normális válaszokat.
Nálunk a fiam maga kezdte hogy szájra ad. Ha puszit kérünk, akkor szintén a szánkra céloz. Ezt látta tőlünk. Gondolom el fogja hagyni ezt a szokást.
Néha ad pofira, mi is szoktunk neki oda is adni. Amíg ő nem volt meg, én is elképzelhetetlennek tartottam gyereknek a szájrapuszit, sőt, gusztustalannak. 3 éves lesz, soha nem beteg, úgyhogy nem nagyon adunk át neki bacit.
Amúgy meg, mindenki csinálja úgy, ahogy neki és a gyereknek is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!