Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nektek is vergödik álmában a...

Nektek is vergödik álmában a babátok vagy csak rosszat álmodik?

Figyelt kérdés

Éjjelente csak azt hallom hogy a kiságyhoz csapódik a lányom. Lehet csak azért mert úgy fordul, nem tudom. De azért gondolok arra hogy rosszat álmodik mert minden éjjel felsír többször is. Ez már 2 hónapja. Ki vagyok merülve kicsit. Vajon miért sírhat fel? Fel nem ébred. A cumit a szájába adom és alszik tovább. Ennyire hiányzik neki a cumi vagy tényleg rosszat álmodik?

Bocsi ha hosszú lett. Egyébként 9,5 hós.

2014. aug. 6. 07:07
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia! A 4 hónaposom is ezt csinálja. Alszik 8-10 órát éjjelente, de közben többször van félálomban. Olyankor forgatja a fejét, kicsit nyűglődik, aztán visszaalszik. Sokszor hallom, hogy az ágyhoz is csapódik. Hason alszik és rendszeresen vándorol. Nem ébred fel teljesen sosem. Időnként fel is "sír" újszülött kora óta. Mostanában egy hangos büfi is követi, aztán visszaalszik. Szerintem a gyomra/hasa zavarja meg félálomban, aztán megnyugszik, cumi nem kell neki. Nálunk ennyiben hasonló a tiétekhez.
2014. aug. 6. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!