Hogy csináljam a hozzátaplalast úgy, hogy jó legyen?
Figyelt kérdés
Már elmúlt 7 hónapos a babám, kb 1,5 hónapja kezdtem a kóstoltatás. Azóta se jutottam előrébb. Mennyiséget nem akar enni semmilyen szilárd ételből. Cumisüvegből nem tud még inni se... mit csináljak? Meddig maradhat ez az állapot? Kérlek adjatok tanácsot!2014. aug. 5. 21:15
1/5 anonim válasza:
Kitartást! Én lányommal kb. 2 hónap volt mire megevett kb. 150 gramm gyümölcsöt. Az elején, ha nem fogadta el, vagy sírt, akkor 2-3 nap szünetet tartottam, és újra próbálkoztam. Aztán jobb lett. Mindig egy kicsivel többet. Házit adsz neki, vagy üvegeset? Tényleg türelem, ennél nem tudok jobbat tanácsolni.
2/5 A kérdező kommentje:
Elfer ejtettem írni, hogy anyatejes. :) akkor nem gond? Elég neki szinte csak az anyatej?
2014. aug. 5. 21:26
3/5 anonim válasza:
Szerintem igen. Mást úgysem tudsz tenni, mit próbálkozol. :)
4/5 A kérdező kommentje:
Jaj boccs! Tiszta szita az agyam. Ezt is, azt is. A gyümölcs az friss, a főételt van, hogy én készítem, de bébiétellel is próbálkozom. Pár kanálig eszi és kész. Mindegy mivel kínálom.
2014. aug. 5. 22:06
5/5 anonim válasza:
Nálunk is inkább a az üveges jön be neki, de sokszor kap hazait. Most üvegesből, ami nagyon bejön neki az a Nestlé bébiétel, egyedül a Müllerben láttam még ilyet. Nekünk ez a márka hozta meg a nagy áttörést, rákapott az ízére, és ezáltal a hazai is jobban megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!