Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális, hogy a 11 hetes...

Normális, hogy a 11 hetes babám, szinte még mindig eszik, alszik?

Figyelt kérdés
Reggel hatkor kel, eszik, aztán alvás 9-ig. Fél 11 körül megint elalszik délig, majd 1 óra fél kettől megint alvás 3, 4 óráig. Este kicsit élénkebb akkor többet van fenn. Nem tudom ébren tartani, mert akkor nagyon nyügi. Egyébként ha ébren van jó kedvű és nagyokat nevet, ha beszélek hozzá, és a játékok is kezdik érdekelni. Csak engem aggaszt ez a sok alvás. Más babák is sokat alszanak? Ja és az éjszakát végigalussza 10-től reggel 6-ig.
2008. aug. 5. 15:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Hááát szerintem örülj neki! Örök igazság, ha jókedvű és a súlya is gyarapszik, nincs gond. Az enyém szinte alig alszik napközben és ha fenn van, többnyire sír. Még szerencse, hogy éjjel alszik. 11 hetes kislány anyukája.
2008. aug. 5. 16:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Mázlista vagy, hogy ilyen nyugodt a gyerkőcöd. :) Szerintem nincs vele semmi baj, ez tök természetes hogy ennyit alszik, majd ha nagyobb lesz biztosan aktívabb lesz. :)
2008. aug. 5. 16:23
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy jó -e így, de az én lányom is 11 hetes, és nekünk is hasonló a napirendünk. Meg is akarom kérdezni a védőnőt, hogy normális-e, hogy ennyit alszik. Remélem, igen. Egyébként, én sem tudom ébren tartani, mert akkor csak sír.

Hát sokat nem segítettem, de legalább tudod, hogy nem csak Ti vagytok így!

2008. aug. 5. 16:25
 4/7 anonim ***** válasza:

Jó lenne, ha vki meg tudná mondani, hogy csinálja. A fiam is 11 hetes és napközben vagy eszik, vagy sír. Nagy ritkán alszik 20-30 percet, esetleg egy órát, délután meg nagyon nyügi, soha semmi nem jó. Nem hasfájós, és még sokszor az sem jó, ha kézben van. Már nagyon ki vagyok.

Örüljetek, hogy ilyen nyugodt babátok van!

2008. aug. 5. 19:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Véletlenül nem beteg? Nekem gyanús lenne!
2008. aug. 5. 21:23
 6/7 anonim ***** válasza:
biztos nem beteg sok más baba van igy.többek közt az enyém is ma volt itt a védőnőm és én megkérdeztem.azt mondta tegyem össze a két kezem hogy ilyen jó kisfiam van.gratulálok a babádhoz.élvezd a pihit amig lehet pár honap és lessz ugri bugri
2008. aug. 5. 21:43
 7/7 anonim ***** válasza:

Mindig ilyen nyugis volt a babád? Mert akkor semmi gond. Az oltások általában egyébként megkavarják a napirendet, de aztán hamarosan visszaáll többek között a régi élet... Oltás után ez kb egy hét. Sok boldogságot!

T.

2008. aug. 5. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!