Tapasztalt anyukák, ti meddig hagytátok sírni a babátokat, ha semmi baja nem volt?
Nálunk is ugyanez a helyzet! Ha már elmozdulok mellőle, vagy nem játszok vele már üvölt! Néha már enni is alig van időm, de ugye azt meg kell, hogy legyen tejcsi!
3 hónapos baba anyukája
Szia!
Hasonló a problémánk, hozzászokott az ölben levéshez, és most nagyon nehéz leszoktatni róla. Ordít az ágyban és akkor sem alszik el ha már szinte nem is lát, dörgöli a szemét, az arcát, de márcsak azért sem alszik el. Felveszem, járok vele két kört a szobában, és elalszik. Érdekes nagyon. Sőt, ma kint voltam a konyhában és úgy elkezdett ordítani az ágyban, mintha valamije hirtelen megfájdult volna, szinte levegőt sem kapott. Nagyon megijedtem, berohantam és csak feküdt, semmi baj nem volt, kivettem és mint akit elvágtak, leskelődött, mosolygott, gagyarászott. A zsivány:). Nem tudom, hogy hogyan fogom tudni leszoktatni erről.
Bocsi az offért, hogy belekérdezek, de ilyenkor, mikor üvölt és kiveszitek a kiságyból, akkor abbahagyja a sírást? Erről lehet tudni, hogy hiszti?
Mert nálunk is van üvöltés, de ha kiveszem, akkor is üvölt, és sehogy nem jó neki. Én már erre azt gondolom, hogy a hasa fáj, mert keservesen sírt pl. ma reggel is.
Szóval ha üvölt és kivesszük, és elhallgat, akkor hiszti, igaz?
7 hetes a babám, de ezt a kettőt még mindig nem tudom mindig megkülönböztetni. Mondjuk nálunk még inkább azért üvölt, mert fáj valamije. De én még max 4 percig hagytam tudni sírni a kiságyban....
Majd később lehet jól jön, hogy erősebb legyek, nemde? :o))
Szia!
Nálunk is ez a helyzet. A kis terrorista :) annyira üvölt, hogy lila a feje, leizzad, szinte nem kap levegőt, ha nem veszem fel. Behúnyja a szemét és hiába beszélek hozzá, nem érdekli, sír. Ha felveszem, hüppög 2-3-at és mosolyog. Szóval ez hiszti, nem fáj a pocija meg ilyenek. Egész nap szinte csak ölben akar lenni. Ez rendben is van, sokat játszom vele, énekelek, hurcolom, na de egy 10-15 percet azért el kell tudnia játszani egyedül is, főleg, hogy egyre nehezebb.
Az egyedül alváson már túl vagyunk, 1 hét alatt megszokta, már szépen elalszik egyedül az ágyában, tegnap kezdtem a nappali karban levésről leszoktatni. Nagyon üvölt, de ott vagyok vele, beszélek hozzá. remélem 1 hét alatt ez is megoldódik. Nekem azt tanácsolták, ha már nagyon belovalta magát, fújjak rá, be is vált, kinyitja a szemét és megnyugszik pár percre.ű
Kitartás!
12 hetes kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!