Akik Mei Tait használnak, és már nagyobb a baba, mit élveznek abban hogy leszakad a hátuk?
haha. az enyém 10 kilós, én még elöl hordom, csatos mei tai-om van, és még egyszer sem éreztem, hogy majd leszakadna a hátam :) igaz 15 ezer forint volt, de nekem megérte, hogy ne a babakocsival kelljen mindenhol szenvedni, azt el is adom. a párom a hátán szereti hordozni, mindkét helyen imád lenni. és nem nehéz! lehet, hogy a szar mei tai mellett majd leszakad a hátad, de ezek a drágábbak úgy vannak tervezve, hogy mindenkinek kényelmes legyenek. és neked nem szakad le a hátad, amikor a 3. emeletről viszed le a babakocsit? :)))))
és nagyon egészséges a babának, mégpedig azért, mert a lábai szétállnak benne, nem csak úgy lógnak, mint egy kenguruban. kár lenézni a hordozós anyákat, egyszer felvennél egyet, lehet a te életed is megváltozna.
10:04-es vagyok, azért fáj a hátuk, mert vagy rosszul kötik, vagy bóvlit vettek.
próbálj ki egyszer egyet, és meglátod, milyen.
én nagyon kényelmes vagyok, és gyűlöltem a babakocsi hurcolászást, autóba be, autóból ki, lépcsőn le, lépcsőn fel. ráadásul nekem az tette fel az i-re a pontot, hogy a babám fél óránál többet nem volt hajlandó benne maradni, mert megunta, akkor elkezdett hisztizni, úgyhogy szépen néztem ki a boltban, a x ezer forintos 2 forintot nem érő babakocsimmal egyik kézben, másik kézben meg a 8 kilós gyerekkel, és még vásároljak is. itt telt be a pohár. azóta tényleg megváltozott az életünk. ja, azt hozzá kell tennem, hogy én csak sétára, vásárlásra használom, itthon nagyon jól elvan a gyerekem, és sose kötném magamra pl. házimunka közben, de útközben nagyon jó szolgálatot tesz, és tényleg kényelmes. hidd el, nem mondanám, ha nem így lenne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!