Milyen az első idöszak a baba születese utan?
Nökent kerdezem,milyen a noknek,es apukaknak kibirni az elso idöszakkkot,mert ugye sztem az a legnehezebb. nem birsz aludni a sok sirastol,vagy ilyesmi,mondjuk elötte se tudtal a nagy pocid miatt,szexualis elet kilöve,stb..
az is jo ha küldtök egy cikket. Köszi
Nálunk katasztrófa volt!Ha lehetne újrakezdeni,nagyon szeretném másképp csinálni! Kórházban nem aluttam szinte semmit,de nem is voltam fáradt. :) Az nagyon jó időszak volt! :)
Aztán otthon.Nem tudta elvileg senki,hogy hazamehetünk,mert nem volt biztos.Haza értünk,azt sem tudtam hol áll a fejem.Hogyan,mikor szoptassak,miért sír stb.Ahogy beértünk 5perc múlva csengettek.Nagybátyámék állítottak be,kapásból 5-en.Majd jött anyukám,anyósom.Nem segíteni,hanem gügyögni.És ahelyett hogy pihenni tudtam ,tudtunk volna,vagy hármasban egymásrahangolódni,sorra nyitottuk az ajtókilomcset.Szeretem a rokonokat,de nagyon elegem volt!Anyukám is már reggel 7:00kor jött gügyörészett egész nap a picinek.Folyamatosan vendégeket kellett koszolgálnunk a párommal. Az elsö két hétben 27-en voltak nálunk.AMINEK,az lett a következménye,hogy a pici elkapott valakitöl valamit,és dokihoz kellett vinni. 5000ft-nyi halom gyógyszert kapott szegébykém.Tél volt,úgyhogy a doki is megmondta,irjuk ki az ajtóra hogy: Nem mutiba készült.
Szóval nagyon nehéz volt nekünk,meg irtó hasfájós is volt.
Most 19hós,de anyukám csak akkor látja,ha én odaviszem helyébe.Holott most jól jönne,ha néha egy órára elvinné.
Próbáld ezeket elkerülni,és hangolódjátok egymásra..!
Én ezt nagyon bánom,és fáj,hogy így alakult.Vissza pörgetném az időt,de....
1-nek. akkor tényleg borzasztó lehetett,én amugyse szeretem a sok vendéget,de vki meg azt szereti,ugyhogy ne aggodj emiatt,h igy alakult ne band,legalabb lesz mit meselned a gyerekednek. Szülés sem fájt annyira?
2-es mint a filmekben
4-es:és nem fárasztó?birod? hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!