Miért sír mindig este ugyanabban az időpontban az 1 hónapos babám? Kólika?
fürcsi?? papálunk????
no comment......
Igen, a hasfájás jellemzője lehet, hogy mindig ugyanakkor kezdődik.
Nekem du. öt körül volt ilyen, fájt a pocija
Infacol,Brendonban kapható hasfájás elleni készítmények némileg segítettek. Aztán pár hét alatt elmùlt. Ja és az is segített, ha friss levegőn tologattam a babakocsit, próbáltam a melegíthetős meggymag párnát, tornáztatást, odafigyeltem a szoptatás ideje alatt az étrendemre is.
Kólika a valószínű.
Fiamnál bevált az Infacol, lányomnál semmi...
igen, sokunknál ugyanez a forgatókönyv. azt mondják, az első 1-2 hónapban ez normális, a napi feszültség felgyülemlik benne, de még nem tudja feldoglozni, így adja ki magából. idővel elmúlik.
ha első gyerek és megteheted, este vidd el sétálni, hátha a friss levegő segítene hamarabb megnyugodni.
fürcsi?? papálunk????
no comment......
Nem értem ezzel mi a baj. Ha tudsz jobbat, vagy szerinted nem jól csinálom, akkor nyugodtan írd meg, hogy mit tanácsolsz, de soha nem szerettem ezt a semmire sem való hozzászólásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!