Kinek mikor kezdett el egyedül felállni a babája, és kinek mikor kezdett el járni a babája?
Figyelt kérdés
2014. júl. 30. 18:22
11/15 anonim válasza:
7 honaposan allt fel, ra 1-2 hetre butorokba kapaszkodva lepegegetett, amig a butor vagy a fal tartott :) Onalloan, stabilan 13 honaposan kezdett el jarni, fel even at maszott vagy kapaszkodva lepegetett csak. (Mi se vezetgettuk. Egyebkent eleg rossz az egyensulyerzeke, sztem ezert telt el ennyi ido).
12/15 anonim válasza:
7 hónaposan állt fel,14 hónaposan kezdett el önállóan sétálni.Addig mászott meg lépkedett a bútorba kapaszkodva.
13/15 anonim válasza:
9 hónaposan állt fel a fiam bútorba kapaszkodva, 1 évesen egyedül a szoba közepén és rá 3 napra elindult egyedül.
14/15 anonim válasza:
7 hónaposan állt fel először, 8 hónaposan kezdett el kapaszkodva lépegetni a kiságyában, valamint a bútorok mellett. 11,5 hónaposan pedig megtette az első lépéseit. Most 1 éves, teper, mint a villám. Én sem vezetgettem sosem.
15/15 anonim válasza:
9,5hósan állt fel először, és 14,5hósan indult el. Kivárt vele, viszont kb 2hét mulva már nagyon stabilan ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!