Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jártok az aukciós oldalakra?...

Jártok az aukciós oldalakra? Mi az amit szívesen vásároltok?

Figyelt kérdés
Sok gyerekruhát szeretnék eladni, érdekelne, hogy mik a vásárlási szokások. Olyan valakit is keresek, aki bálás ruhát bont és aukciózik vele. Megéri?
2010. jan. 11. 11:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én a lányomnak, aki most 19 hós minden ruháját ott vettem, de mindent! A badykat, rugikat, nacit, pulcsit, overált, harisnyát....

Vettem sok egyéb dolgot is, kelléket, ami épp kellett , fürdetőt, babahámot....

Következő lányomnak is innen veszem meg, ami még kell.

A bálán már én is gondolkodtam, sokan írják, hogy csinálják. De hol van idejük két baba mellett mindent mérni, fényképezni és feltölteni,a zt nem tudom... nekem arra alig van időm, hogy a sajátomat feltöltsem...mégmindig van a szekrényben, ami nem jutott el a feltőltésig....

Ja, és magamnak is nagyon sokmindent vettem, felesőket, terhesruhákat, nacikat, papucsot, szandált...

én teszveszes vagyok leginkább, de használom a vaterát is.

2010. jan. 13. 15:12
 12/14 anonim ***** válasza:

Szia! Mindent aukciós oldalakon vettem/veszek a babának, kivéve azt a néhány dolgot, amiből ragaszkodtam az újhoz (pl. textilpelus, törülköző). Kismamaruhákat is vettem, valamint mellszívót, szopipárnát, stb. Szívesen vásárolok egy embertől sokat. Tehát ha kiszúrok valamit, az eladó cuccai közt keresgélek még, és még. Nálam előny, ha minél több info fel van tüntetve: méret, melyik nemnek ajánlott a kis cucc, stb, és persze a hibák leírva és fényképezve. Örülök, ha 1 Ft-ért sikerült valami, akkor még szívesebben vásárolok az adott eladótól mellé :)

teszvesz, vatera, boltamarson

2010. jan. 13. 15:52
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek, belevágtam :)

Vaterázok és sikerült jó árom bálát szerezni,majd meglátom mekkora sikerrel járok.

2010. jan. 13. 17:07
 14/14 anonim ***** válasza:

Légy résen, bár nehéz lesz, mert bálát vásárolni látatlanban lehet, tehát zsákbamacska.

Hallottam már cifra dolgokat a kézhezkapott bála minőségét illetően.

2010. jan. 13. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!