Erőltessem még a csőröspoharat?
Kisfiam 1 éves múlt,cumisüvegből issza a teáját.A védőnő szerint már nem kellene és azt mondta,hogy próbáljam hozzászoktatni a pohárhoz,vagy csőröspohárhoz.Ma már 3. napja alig iszik,kiköpi a csőrt,a poharat szintén elutasítja.
Visszatérjünk a cumisüveghez,mert én egyre jobban hajlok afelé,hogy ez így nem jó...?
Nekem 6 hónapos korától csőröd pohara volt a lányomnak (most 7 hós). Cumisüvegből nem iszik, a csőrt csak rágja, úgyhogy maradt a pohár. Vagy az én bögrém.
Szerintem ne erőltesd, itasd pohárból.
A cumisüveghez én tuti nem térnék vissza, mert később szívás leszoktatni róla őket.
Mondjuk nekem jó, mert a cumit is 1 hete kiköpte, azóta az sem kell neki...
Én 6 hósan kezdtem csőrös pohárból itatni. 3-4 nap volt míg elfogadta. Addig összeszorította a száját, elfordította a fejét, nem kellett neki. Eddig csak szopizott, de próbáltam a cumisüveg cumiját is a szájába dugni, hogy szokja meg, hogy nem csak a ciciből jön a kaja :-), lehet, hogy ez is segített. Persze látom, hogy nálatok cumisüvegből iszik már.
Szerintem próbálkozz tovább! Idővel El fogja fogadni!
Köszi a válaszokat!
El sem hiszem,reggel óta javult a helyzet,már 1 üveg teát megivott a nap folyamán.Na,szép....:)
Talán megértette,hogy ezentúl ebből a "fura izéből" kell inni a c.üveg helyett....:)
Viszont a pohár még mindig nem tetszik neki,de próbálkozom még azzal is.
Köszi mégegyszer!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!