Milyen pelust vegyek az első pár hétre? Amikor a bébik olyan hasmenősek még, és nem állt még be rendesen a székletük? Tescos, DM-es, stb. Mit ajánlanátok?
Mi a nagyobbamnál liberot használtunk, most huggist. Nagyon szeretem, még soha nem folyt ki a kaka, és éjszaka sem ázott át soha reggelre. (nem teszem tisztába éjszaka, csak 2x kellett, amikor kaka volt)
6 hetes
Mi Huggies Newborn pelussal kezdtünk és nagyon meg voltam vele elégedve. Próbáltuk a Libero újszülött pelust is, de nekünk abból mindig kifolyt a pisi.
Később, amikor már kicsi volt a Huggies, de a következő méret még nagy volt, akkor váltottam DM 2-es méret pelusra, mert az olyan köztes állapot volt és nagyon megszerettem. Sokáig, még kb. 2 hónapig tudtuk használni a DM 2-es méretet, pedig a Huggies 2-es már akkor nem volt jó neki. (érdekesen méreteznek) Később már kicsi volt a DM 2-es, de még hatalmas a DM 3-as, így jött a Pampers Active Baby 3-as, mert az nem olyan hatalmas a 3-as méretek közül. Ez kb. 1,5 hónap és most vagyunk 5 hónaposak és a DM 3-as méretet használjuk mostmár.
Majd kitapasztalod Te is, hogy mikor melyik lesz éppen jó. Függ attól, hogy mekkora lesz a babád pocija, combija.
Lényeg, hogy az elején szerintem kezd Te is a Huggies Newborn pelussal, az nagyon jó, aztán majd látod. De én a Liberot nem fogom többet használni. A DM is nagyon szuper (árban is)
Üdv!
Szia!
Nálunk a Libero Newborn-ból rengeteg fogyott,de nem volt balesetünk.Próbáltuk a DM-es újszülött pelust is,de az nagy volt a babámra,azt 1 hónaposan tudtam ráadni.Azóta is szinte csak Libero-t használok,vagy a Babylove -ot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!