Babakocsit szeretnénk vásárolni használtan! Volt hogy ti is alig használtátok a babakocsit? Nagyon sok hirdetést néztem már és elég sokban írják hogy szinte alig volt használva mert nem szerette a gyerek stb. Többi lent.
én a második babakocsit vettem használtan. Így fele annyi, mint újonnan. Képeket láttam róla, mindent kikérdeztem, ami nekem szempont. Elmentem egy boltba megnézni, tologatni, megtetszett, így meg is vettem használtan :) Nincs vele semmi gond, szuper.
Az első kocsinkkal az volt a gond, hogy nehezebb volt, meg a sport része már szűkös volt a fiamnak overálban és a rugózása sem volt valami jó, ezért cseréltem le arra amit írtam.
Ár-érték arányban látod a kocsi állapotán, hogy kb.milyen a huzat moshatósága, rugók,fékek állapota - ilyesmi. Szerintem amin nagyon le tudod mérni a használatot az a gumik bordázottsága. Amikor mi megvettük a babakocsinat és a harmadik tulajok lettünk - elhittük hogy alig használták előttünk,mert a gumikon ott voltak még 2 cm-ként a pöckök - hát már nincs, mi napi kb. 6-7 km-t sétálunk, fél év alatt lekoptattuk a gumit.
Barátnőm kislánya nem akar beülni a b.kocsiba, ők már elég korán csak sétáltak, télen alig használták a kocsit, így tényleg csak pár hónapig volt használatban. Ez a különbség.
én tényleg nem használom pedig nem pocsék babakocsi. egyszerűen a babám és én is sokkal jobban szeretjük a hordozókendőt. nem kell cipelni a lépcsőn, mind a két kezem szabad, a baba mindig megnyugszik/elalszik benne. csak azért nem adom el mert kistesó lesz és meg akarom várni hogy ő is jobban fogja e szeretni a kendőt.
ha 6szor volt eddig használva kb a kocsi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!