Majdnem tíz hónapos babának szalonnát adni?
Ismertem egy nagymamát, aki beetette szalonnával az unokáját. Mert hogy a baba kérte!
No kérem az a gyerek 3 napig élet és halál között lebegett, a szülők először nem is tudták mi a baja, mert a nagyi nem árulta el, hogy mit csinált! Kiderült aztán, hogy nem csak szalonnát, de vöröshagymát is kapott a gyerek. Méghozzá egy egész kis fejet, és egy egész szelet szalonnát.
Gratulálok az olyan nagyszülőkhöz, akik így akarják a picit etetni!
(megjegyzem az én anyósom a 6 hónaposomnak akart adni sonkát, mert hogy cuppogott mikor ette, persze azóta nem hagyom őket kettesben)
Így van, ne hagyd magad. Az én párom szülei is kiborítanak minket, hogy hol ezt, hol azt akartak a fiunknak adni. A párom viszont kerek perec megmondta nekik, hogy én vagyok az anyja, én vagyok a főnök, ha valamire azt mondom nem, akkor nem. Ha valami baj van, úgyis enyém a felelősség is. Persze szoktak motyogni (főleg a papa), de engem nem érdekel. És még így is volt, hogy mikor egy pillanatra félrenéztünk, már adtak a gyereknek olyan kaját, amit mi még nem akartunk. Sajna ők már generáció, másképp látják a világot. Annó engem is megetetett a nagymamám 6 hónaposan töltött káposztával anyukám tudta nélkül, de nem lett bajom. Csak éppen azt nem veszik tudomásul sokan, hogy mi van, ha esetleg mégis baj lesz??? Nem kell sok, pl. nagyon megfájdul a gyerek hasa, akkor ki fogja vigasztalni, amíg üvölt szegény? Persze, hogy az anyja!
Kitartást és sok türelmet kívánok a kedves nagyszülőkhöz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!