Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Én csináltam valamit rosszul...

Én csináltam valamit rosszul vagy az uszopelus igy müködik?

Figyelt kérdés
Uszopelusra kellett volna felül még valami mert megszivta teljesen magát vizzel,vagy ez igy müködik?de akkor mi értelme?akkor a pisi is kijön rajta
2014. júl. 27. 20:27
 1/9 anonim ***** válasza:

én sem jöttem rá mi értelme, mert bizony elázik szerintem is, tehát ahogy kijöttök a medencéből a pelenkát vedd le azonnal.

A kakit elvileg megfogja.

2014. júl. 27. 20:28
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, milyet használtok, nekünk dm-es van, már 6 hónapja minden héten úszunk, volt már kaki is, soha nem jött ki, és nem ázott szét.
2014. júl. 27. 20:30
 3/9 anonim ***** válasza:
az azért elég nagy értelem, ha a kakát megfogja :) Ahol mi voltunk babaúszáson, ott kértek rá kisnadrágot is.
2014. júl. 27. 20:49
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Az úszó pelenka csak a kakitól fogja fel. A pisit nem.
2014. júl. 27. 20:56
 5/9 anonim ***** válasza:
19%

Bocsi, ha hülyeséget kérdezek, de akkor ezzel az erővel a sima pelenka is jó vízbe kisnadrággal nem?

A kakát az is megfogja és ugyanúgy szétázik, ezért kell rá a kisnadrág.

2014. júl. 27. 21:19
 6/9 anonim ***** válasza:
De az úszópelenkát is el lehet adni, meg az direkt úszás mintás. Érted. :)
2014. júl. 27. 22:19
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

5ös:

A sima pelus nem elázik, hanem megszívja magát, hisz pont ez a lényege... csak nehéz a vízben mozogni egy 3 kilósra dagadt pelussal, ami teleszívta magát :)

Remélem sikerült rávilágítanom a lényegre, hogy miért is nem nedvszívók az úszopelenkák... Csak arra jó, hogy a kakit megfogja... de azért az jobb, mint a semmi.

2014. júl. 27. 22:21
 8/9 anonim ***** válasza:
A pisit kiengedi a kakit bent tartja.(elvileg.ezt mi meg nem teszteltuk)strandon csak uszipelust adok ra.vagy csak azt amibe babauszasra jarunk.az a hasanal es a comjanal is meg lehet huzni.
2014. júl. 27. 22:27
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, kicsit megszívja magát, de közel sem annyira. Aki azt állítja, hogy ugyanúgy működik a kettő, az rakjon vízbe egy sima és egy úszópelust. Egyébként az az értelme, hogy a kakit bent tartsa, a pisi átfolyik. Van mosható úszópelus is, ami értelemszerűen többször használható, az tuti nem dagad meg kicsit sem. Fürdőnadrág felesleges a pelus felé, ha jó a méret, nem lehet gond. Ahol kérik, ott lehet, hogy elővigyázatosságból kérik, meg van aki csaka azért adja rá, mert úgy tetszik.
2014. júl. 27. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!