Már kezd a törpöm kilenni. Mást is nyaggattak ilyenekkel?
Anyukámék mindíg mondják,hogy hogy elvan kényeztetve a babánk,mert csak kézben alszik el.. Meg azt is mondják,hogy ilyenkor már simán magától kéne elaludnia..
Ettől már tényleg elvan kényeztetve???
Az a természetes,ha magától eltud aludni egy ilyen csöppség?
Hát jó neked! Mármint akinek a 3 hónapos babája egyedül elalszik! :)
Én nem bírom sírni hagyni a babámat. Próbáltam egyszer egy ilyen hagyjuk sírni a babánkat módszert,hogy leraktam,és ha sírt akkor felvettem megnyugtattam,meg ilyenek,de nagyon felhergelte magát,és alíg lehetett megnyugtatni utána,így nem foglalkoztam tovább ezzel a fajta altatással... Inkább ringatom a kis seggét,hogy ne sírjon olyan keservesen...!
3 hónapos baba anyukája vagyok. Nem is szabad sírni hagyni. Nem tudom nálunk hogy alakult így, de én soha nem hagytam sírva elaludni. Biztos szerencsém van, de leteszem, nézelődik kicsit aztán elalszik.
De ha sírós lenne, biztos én is ringatnám (mint mikor hasfájós volt).
Nem lehet úgy, hogy a kiságyban hagyod és ott nyugtatgatod?
Nekem a húgom 12 évesen is anyámékkal szeret leginkább aludni. Én ezért nem engedem a fiamnak a köztünk alvást, na néha ha már kibuktam akkor még is ő nyer és közénk feküdhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!