Anyukák, rossz utakra, rázós terepre melyik a jó babakocsi? Ami nem horror árban van.
Figyelt kérdés
Top riderünk van/volt városi normál aszfalt utakra tök jó volt, de elköltöztünk és a kicsi kerekei kirázzák a lelket is a lányomból (3hós).2010. jan. 10. 16:10
11/13 A kérdező kommentje:
Az elején írtam le..azért mert ha egyáltalán nem bolygósítható akkor lehetetlenség fordulni vele.Gyakorlatilag emelni kell a hátulját ha kanyarodni akarok.:(
Ezért kellene olyan ami fixálható is de bolgyósítható is, viszonylag nagy kerekekkel...sztem ez annyira nem "elszállt" ötlet:)
2010. jan. 11. 11:00
12/13 mistyc7 válasza:
Szerintem sem elszállt ötlet! Szóval ha megtaláltad az igazit,márpedig azóta megkellett elvileg :)) Akkor megírhatnád, hogy melyik a telitalálat!! :) Köszi!
13/13 anonim válasza:
Pl: Hartan Racer. Bolygósítható és fixálható első kerekei vannak. Mellesleg a hátsó kerekeknél állítható kétoldalt a babakocsi rugózása. Használtan fillérekért van, mert Magyarországon nem ismerik, vagy csak nagyon kevesen. Hasonlít az ABC Design babakocsikra, csak épp kétszer annyiba kerül újan, mivel ezt nem Kínában, hanem ténylegesen Németországban gyártják. És tényleg jól veszi az akadályokat! A Brendonban 160ezer az alap, de vaterán 20ezer körül már bőven találsz jó állapotban, pont azért, mert nem ismerik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!