Névválasztásban van javaslatotok?
Van két virágszálunk, Lili és Gréta.
Most kisfiút várunk, már a 34. hétben járunk, de szegénykémnek még nincs neve :)
Egyszerű, aranyos, nem bonyolult nevet keresünk.
Amik felmerültek:
Áron, Zalán, Botond, Olivér, Ákos, Benedek, Barnabás, Roland, Szabolcs, Zétény, Ábel, Kornél, Zsombor.
De valahogy mégsem tudunk dönteni.
Tudnátok segíteni, nektek milyen név tetszik?
Előre is köszönöm!
A mi kisfiunk Barnabás lesz :), a 38. hétben vagyok. Szerintem nagyon szép név!
Az Áron is nagyon szép, csak az most rettentően gyakori.
Illetve nekem még a Zsombor is tetszett, de azt a férjem nem szerette volna valamiért... Ha cz-re végződik a vezetéknevetek, akkor az talán hozzátok sem passzol annyira...az Ákos vagy az Ábel is szép nagyon!
Nagyon szép nevek maradtak versenyben.
Előre nekem is az ugrott be, amit már írtak, hogy a csajok nevei mellé az Ábel illene. Rövid, lágy, szép név.
Nagyon tetszik még a Botond (kisfiamat is így hívják), Benedek és a Roland.
Zoltán helyet Zolta? Imádom ezt a nevet.
Szerintem legyen Barnabás Zoltán.
Így apuka neve is tovább van adva és a lányoknak is kedveztek :)
De amúgy a Zétény is nagyon jó ha becézhetőt akartok, Zéti aranyos nagyon. De a Zalán is nagyon jó.
Én z betűs adnék.
Áron, Olivér, Zétény, Ábel
Ezek a te listáról a legjobbak. Valaki már írta a Marcellt, szerintem aranyos, nekem is tetszik.
Ha esetleg még jár erre valaki, akkor megírom, hogy Botond lett a kis drágánk :)
A család legifjabb szeme fénye, augusztus 28-án született :)
Köszönöm mindenkinek a javaslatokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!