Ki kell vasalni a baba ruhácskákat, t. Pelusokat?
Igen, ez is a fertőtlenítés része!
És nem mellesleg esztétikusabb is.
KELL-ni nem kell, de lehet:)
En kiszoktam, mert imadom a kicsi ruhacskakat vasalgatni.
Szia
Én az elején,mikor haza hoztuk a babánkat,akkor kivasaltam,mert egy csomót aludt,és simán belefért az időmbe.
Ez kb talán 2 hétig tartott,aztán enyhült a sárgaság miatt lévő aluszékonysága,és már nem vasaltam neki semmit sem.
Azóta sem vasalom neki a dolgait. Semmi baja nincs a bőrének,hogy nem vasalok neki.
Szerintem mindenki maga dönti el,hogy vasal-e vagy sem...
Ha jól tudom a fertőtlenítés miatt nem árt a vasalás,mert ha maradna benne mosás után valami,akkor a forró vasaló kiölné belőle.
2. vagyok
Én is imádtam egy ideig vasalgatni a kis ruháit,de mióta ezer ruhája van a mosásban a büfik,kaja,miegymás miatt, a fél napomat ott tölthetném.
Szia!
Én 3 hónapos koráig vasaltam a ruháit, a pelusokat még most is vasalom.
1 éves kisfiú anyukája
A 3. 22.02-es vagyok.. :)
Azt elfelejtettem hozzátenni,hogy most már beleférne az időmbe,de most meg már lusta is vagyok.... :)
(5 hónapos a kislányom)
Én csak a felső réteget vasalom: nacit, pólót.
Bodyt, pizsit, pelust nem vasalok.
Mit fertőtlenítsek, nem lesz pisis-kakis semmi, nem kell sterilizálni a gyereket, bőven elég, ha ki van mosva a ruhája. 13 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!