Milyen babakocsit? Kivehető hordozósat?
Figyelt kérdés
Olyan kocsit vegyek,amiből ki lehet venni a hordozót?De azt gyorsan kinövi nem?és nagyon drága is!
Esetleg sima kocsit,és vegyek mellé külön hordozót vagy mózeskosarat?
Szerintetek?Anyagilag melyik az olcsóbb?És nem utolsósorban a praktikusabb?Ja,és persze nem szeretnék több kocsit venni a picinek!
2010. jan. 9. 19:50
11/12 anonim válasza:
Szia+
Nekem van egy Pierre Cardin hordozóval együtt,most akarom eladni.A kocsi vízszintesig dönthető,szóval mózest nem kellett használni,így használtuk első pillanattól kezdve,a hordozót pedig utazásnál használtuk.
Ha érdekel írj privit,küldök képet.
12/12 anonim válasza:
Nekem is van egy,vízszintesig dönthető,2 irányból tolható+ mózest is adok hozzá.
4 hónapot használtam:)
Ha érdekel,küldj privit,küldök képet.
Ja,és nagyon jó ár:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!