SZoktatok időnként ajándékot venni a gyerek háziorvisnak, védőnőnek, asszisztensnőnek?
Figyelt kérdés
Mi nem vettünk nekik semmit,de most elgondolkottam ezen.Most voltunk tanácsadáson,és már egy ideje feltűnt,hogy sokakat körülrajonganak a védőnők,és az asszisztens,nekünk meg épphogy köszönnek.Olyan furi,és rosszul is esik.Most esett le,hogy lehet ez lehet az oka?2014. júl. 22. 14:02
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsónak a válaszát! :) Sajnálom ami történt veletek! Biztosan igazad van,bár nekem sajnos nem lehet még egy babám,pedig most, hogy 19hós a pici,egyre jobban szeretném. :( De örülök,hogy legalább ő itt van nekünk. :)
2014. júl. 23. 00:38
12/13 anonim válasza:
Venni nem,de annyira rendes gyerekorvosunk asszisztensünk védőnőnk van,hogy a nagyobbik gyerekkel és férjemmel készítettünk karácsonyra nekik mécsest..Nagyon meglepődtek és örültek.Nem tervezem,hogy a jövőben elhalmozom őket de készíteni mondjuk karácsonyra sztem mindig fogunk valami apró figyelmességet.Az anyukám is asszisztens igaz más témában,de ő is szokott örülni apró figyelmességnek.
13/13 anonim válasza:
Védőnő vagyok, és tényleg, nagyon ritkán, elvétve fordul elő az ajándék, de nem is várom el. ha a Kicsik készítenek valamit, az nagy becsben van tartva, van egy direkt erre célra tartott tábla, oda kerülnek ki ezek a művek, amiknek nagyon örülök. Eszembe se jutott eddig, hogy ajándékot kéne várnom, vagy amiatt kedveskedni. Sajnálom, ha a te védőnőd ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!