10 hónapos babámat hogy szoktassam át a zuhanyra?
Figyelt kérdés
Annyira retteg a zuhanyozástól, pedig próbálom a vizet épp hogy megnyitni, de annyira sír, és kapaszkodik belém, már próbáltuk úgy is, hogy egyedül ül a zuhanytálcában, meg úgy is, hogy velem, de annyira fél, szinte retteg, és annyira tanácstalan vagyok. Erőltetni nem akarom, csak könyebb lenne egy kicsit, ha úgy tudna fürdeni.
Köszönöm előre is!
2014. júl. 19. 20:17
1/8 anonim válasza:
Miért lenne könnyebb?????? Azt hiszed hogy egy tíz hónapos gyerek saját maga zuhanyozik? Ez kell a gyereknek, féljen , rettegjen. Ne haragudj de tiszta HÜLYE vagy.
2/8 anonim válasza:
10 hónaposan !!! Előző véleményét helyeslem !
3/8 anonim válasza:
Nem értem, hogy miért akarod átszoktatni, ha látod rajta, hogy ennyire fél. Azt az egyet kipróbálhatod, hogy a babakádban ülve zuhanyozod egy kicsit. Mi a nagy melegben ezt csináljuk a fiúnkkal, de nem azért, mert át akarjuk szoktatni, csak élvezi. De egyáltalán nem könnyebb zuhanyozni, mint fürdetni sőt. Ha fürdetjük, akkor két kezünk szabad, ha zuhanyozzuk, akkor egy. És egy félelmet nem ismerő, de minden áron felállni akaró, de stabilan még nem álló babával ez nagyon nehéz. Így nálunk még marad egy darabig a fürdetés, ha elmegy a kánikula, akkor vissza is állunk rá teljesen.
4/8 anonim válasza:
Mert kicsi hozza azert fel. Az en masfel evesem meg most is fel! Nem is eroltetem. Ne legyen mar olyan problema vizet engedni neki, ha csak zuhanyzotok van akkor meg hasznald tovabbra is a kiskadat! Total hulye vagy mar bocs ha ezzel tovabbra is kinzod h zuhanyozzon ilyen pici gyereket.
5/8 anonim válasza:
Az én 4,5 évesem sem szereti a zuhanyt, nem is erőltetjük. Eszembe nem jutna egy ekkora babát zuhanyzásra kényszeríteni...
6/8 anonim válasza:
Az én kisfiam,1 éves és dettó ugyanez,úgyhogy mi maradtunk a kis kádnál.Majd ha nagyobb lesz,újra próbálkozunk.
7/8 anonim válasza:
Én kiskádban fürdeted a 8 hónapos fiamat, viszont minden fürdés után le szoktam zuhanyoztattni, már jó ideje jobban szeret a végen a zuhannyal pancsolni, mint a vízben ülni. Én fürdés közben picit megnyitva a kezébe adnám hogy megvizsgálja ahogy folyik a víz stb. Az én fiam nagyon szereti a zuhanyrózsát fogni és forgatni locsolni vele.talán így megbarátkozik vele ég idő után, de amíg fél tőle ne erőltesd mert nem érsz el vele semmit, max azt hogy utálni fog fürdeni.
8/8 anonim válasza:
Én fiam is fél a zuhanytól, nagyon ritkán viseli csak el. Néha muszáj volt kipróbálnom, mert nyakig homokosan pl nem ültetem a kádba. Érdekes viszont, hogy a kerti slag zuhanyfejéből meg imádja. 18 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!