Mi van olyankor ha az apuka megígérte hogy éjjel lesz a gyermekünkkel de halasztgassa és már alszik?
2 napot van itthon a férjem ma és holnap.
Mára ígérte mert még holnap itthon van és ha esetleg hosszú az éjszakája akkor nappal ki tudja magát pihenni.
De ő azt mondta hogy ma nem mert fáradt, majd holnap éjjel, de abból nem lesz semmi mert holnapután reggel megy dolgozni és szerelő tehát oda kell figyelni a munkára.
Ilyenkor mi a teendő?
Mindig lesz akkor kifogás?
Utána 2 napig ismét nem , mert dolgozik, utána meg majd kitalál valamit.
Akkor éjjel ébresszem a gyerekhez vagy ne?
Nekem nagyon rossz alvó volt a babám. Nem mondom, hogy nem esett volna jól, ha felkelt volna a férjem éjszaka a kisebbik fiamhoz, de nem is kértem. Pedig egy idő után már annyira kínzó kegyetlenségnek éltem meg a kialvatlanságot.
A férjem minden nap fél 6-kor kel, és este fél 7 és fél 8 között ér haza. Ő is fáradt , én is.
Tudtam jól, hogy nem tud (akar?) felkelni, ezért nálunk az vált be, hogy néha hétvégente vagy ő éjszaka sokáig fennmaradt, monjuk hajnal 1-ig, mert amúgy is tévézett és az első visszaaltatást ő csinálta meg, vagy reggel kelt fel mondjuk 6-7 közötti ébredésénél és én még alhattam mondjuk 1-2 órát. Ez a 2 kicsi gyerek mellett, úgy kb. 6-8x fordult elő.
Alig ismerek olyan férfit, aki felkelt éjszakázni a gyerekhez.
mi ezt másképp oldottuk meg és működik :)
én későn fekvő vagyok ő meg korán kelő, talán ezért is :)
szóval minden vasárnap mikor felkelt akkor onnantól övé a gyerek :) mikor még pici volt akkor hozta szopizni, de ha végzett akkor már kapta is ki a kezemből és aludhattam vissza :)
mikor már nagyobb volt akkor meg megetette és levitte a játszótérre....
Sziasztok! Nem nem keltettem fel!
Miután feltettem ezt a kérdést én kikapcsoltam a számítógépet és lefeküdtem aludni, igaz hogy mérgelődtem magamban még egy darabig hogy már megint én.
A férjem úgy képzeli el hogy mindent én csináljak a gyerekkel, mert ő a pénz kereső.
Ő napközben azt csinálhasson ami neki tetszik ha úgy akarja ne is zavarjam a pihenésben amikor itthon van.
Valaki feltette a nagy kérdést hogy miért nem szoktatom le az éjszakai ébredésekről?
Hát nem olyan egyszerű , ha kel mit csináljak vele, bele teszem a cumiját a szájába, vagy megetetem akár 3 szor is ha éhes, kb jobbik esetben 6-8 alkalommal kelek hozzá.
Rosszabbikban fél éjjel nem alszok és 15 percenként ébredek hozzá.
Na de ha ő hajnalban néz rá, amíg én alszok az nem jó ám.
Mert anyós is éjjeli bagoly volt pont én aludjak még hajnalban mikor már a gyerekem nem alszik...ezt úgy hívják a szbadság korlátozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!