Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A suttogó titkai c. könyv...

A suttogó titkai c. könyv tényleg olyan jó? Érdemes elolvasni?

Figyelt kérdés
2008. aug. 3. 22:44
 1/7 anonim ***** válasza:
63%
ebben a témában nagyon sok véleményt olvashatsz a "Rossz anya vagyok?..." című kérdésben, ugyanitt, jó kis vita bontakozott ki, talán lehet ebből is tanulni. Olvasd el a kérdést/válaszokat! :)
2008. aug. 4. 06:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én elolvastam! És szerintem jó a könyv! Én sok mindent fogok belőle alkalmazni, amit hasznosnak találok! Olvasd el Te is!

Jó olvasást!!

2008. aug. 4. 06:50
 3/7 anonim ***** válasza:
19%

NEM!!

Én az első lányom születésekor kaptam. Ha te katonás rend és fegyelmezés szerint akarod nevelni a csecsemődet, akkor olvasd, alkalmazd, de ha szeretni szeretnéd a babádat, akkor felejtsd el!

Szerintem

2008. aug. 4. 09:09
 4/7 anonim ***** válasza:
36%
Én elkezdtem olvasni a Suttogó könyveket, de nekem nem jön be...
2008. aug. 4. 09:39
 5/7 anonim ***** válasza:
43%
Én is olvasgattam, de hát melyik az a gyerek aki pontban akkor kel fel, pont akkor eszik stb amikorra előírják neki. Szóval szerintem gázos a könyv.
2008. aug. 4. 10:44
 6/7 anonim ***** válasza:
54%
mindenesetre pénzt ne adj érte, ha kölcsönkapod belelapozhatsz, de szerintem aki írta, az csak hazudja, hogy látott gyereket.
2008. aug. 4. 22:24
 7/7 anonim ***** válasza:
77%
Személy szerint nekem sem jött be, de tény hogy sokan dicsérik, barátnőm is van, aki szerette ezt a könyvet és alkalmazott is belőle dogokat. Szóval igencsak megoszlanak a vélemények. A könyv nagy hangsúlyt helyez a pontos napirend kialakítására és betartására, hát örüljön neki, akinek sikerül, szerintem sincs olyan gyerek aki mindig azonos időben eszik, alszik, stb. Én kicsit olyan erőszakosnak éreztem a könyvet, hogy mindenáron erőltessük rá a babára a dolgokat, függetlenül attól, hogy a baba el tudja-e fogadni, tud-e alkalmazkodni hozzá. Nem tudom, hogy szoptatod-e a babád, vagy tápszerrel eteted, de a könyv elvei az igény szerinti szoptatással EGYÁLTALÁN nem egyeztethetők össze. Tápszeres babáknál talán egy fokkal jobban alkalmazhatók. Végeredményben én senkinek nem ajánlanám ezt a könyvet.
2008. aug. 4. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!