Szerintetek, milyen név illene a mi kis picúrunknak? Apa Magyar, Anya félig japán. Szeretnék vmit a két országból. Olyat amit itt is ott is tud alkalmazni. Fiu-Lány eggyaránt.
Figyelt kérdés
2014. júl. 17. 17:17
11/15 anonim válasza:
Eri, Hana(ko), Gina, Mina(ko), Naomi, Nori(ko)
Tomi(o)
De ezeket úgy néztem, hogy itt maximálisan elfogadhatóak legyenek.
Nekem tetszik még a Hotaru, Miléne is pl.
12/15 A kérdező kommentje:
Köszi a linket hálás vagyok érte, de nem talaltam olyat amit kerestem :) Viszont a férjemnem tetszik a Lia név :D
2014. júl. 17. 22:56
13/15 A kérdező kommentje:
Van egy gyerekkori barátom, ő is Hotaru :D Takeda Hotaru xD Mindig azzal cukkoltam h (hoteru-hotel) xD szegény, szóval ha igy hivnák a fiam, mindig meg mosolyognám :) aranyos lenne :) :D Köszi~
2014. júl. 17. 22:59
14/15 anonim válasza:
Lány: Touka (Toka) xD
Hát mind2 helyen alkalmazható nevek? 1 sem jut az eszembe, viszont: Yuki, Yui
Esetleg: Saori (Sári) talán :D
Fiú: Daisuke, Jin.
15/15 A kérdező kommentje:
:3 koszike. :)
Hát eddig a Lia és a Barnabás mellet voksolunk :P De majd még kiderül :3 Lia van mar Japanban is, a Barnabást pedig szepen lehet irni :D
2014. júl. 23. 12:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!