Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Véleményekre lennék kíváncsi!...

Véleményekre lennék kíváncsi! Nem feltétlenül baba téma de itt a legtöbb anyuka gyeden vagy gyesen van és azoktól kérnék segítséget akik postán kapják a ezt pénzt?

Figyelt kérdés
Akik postán kapják minden hónapban a gyedet,nyilván már ismeri őket a postás és fordítva.Nálunk pl. minden alkalommal fel kell jönnie a 3. emeletre is.És most újév után feltűnően lassan köszönt el és kívánt boldog új évet.Nekem pedig az jutott eszembe,hogy lehet,h azt várja,h valami kis jattot adjak neki.Szokás ez egyáltalán?Nagyon kíváncsi vagyok,h ezt más hogyan szokta?Mert kicsit furán éreztem magam és gondoltam megkérdezem a "közvéleményt".Előre is köszi a válaszokat!
2010. jan. 8. 20:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
És még sírnak,hogy kevés a gyed...
2010. jan. 9. 08:20
 12/14 anonim ***** válasza:
Én nem értem mire föl várnak néhány száz Ft-ot, hiszen fizetésük, ami nem annyi, mint a gyes és a gyed. Én soha nem adtam, és nem is fogok. Miért is kéne?
2010. jan. 9. 16:10
 13/14 anonim ***** válasza:

Én már csak azért is adok, mert tudom, hogy mennyi a fizetésük, és mennyit dolgoznak érte. Az a 200Ft pedig nem vág földhöz, amit havonta odaadok neki.

Anyukám 12 évig volt postás, minimálbért kapott. Igaz, sokan dolgoznak ennyiért, de szerintem nem mindegy, hogy bemész a munkahelyedre, a jó melegbe, ledolgozod a 8 órádat és mész haza, vagy esőben-hóban-40fokban mész minta az őrült, megmászod a 20-30 lépcsőház 4. emeletét, mert nincs lift, több százezer vannak nálad, amiért akármikor leüthetnek.... Anyukám sokszor volt, hogy elment reggel fél 6kor dolgozni és még este 7kor nem volt otthon, főleg nyugdíj idején. Nyaranta sokszor mentem segíteni neki, legalább a leveleket bedobálni, amíg ő felmászott az emeletre. Igaz, mostmár kényelmesebbek a postások, mert inkább felcsengetnek, és nem másznak fel, de akkor még nem lehetett ezt megcsinálni, mert jártak ki ellenőrizni őket. Épp azért hagyta ott, mert gerincferdülése lett attól a táskától, meg gerincsérve, a térdei szétmentek a sok lépcsőzéstől, az egész lábszára tiszta visszér, már műteni kellett...

Szóval én odaadom, kövezzenek meg érte...

2010. jan. 9. 18:39
 14/14 anonim ***** válasza:
Én meg azt nem értem, hogy aki ad a fodrásznak, a műkörmösnek meg még nem tudom kiknek, azok miért akadnak ki ezen a kérdésen és azon, hogy mások adnak? Szerintem -pont az előző válaszból is látszik- hogy sokkal többet dolgoznak. Na, és akkor még a hajléktalanokról, koldusokról nem is beszéltem, azok meg még nem is tesznek értünk semmit. Persze van, aki annyira sóher, hogy még tőlük is sajnálja. Szerintem 100 forint senkit nem fog csődbe vinni.
2010. jan. 9. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!