Véleményekre lennék kíváncsi! Nem feltétlenül baba téma de itt a legtöbb anyuka gyeden vagy gyesen van és azoktól kérnék segítséget akik postán kapják a ezt pénzt?
Én már csak azért is adok, mert tudom, hogy mennyi a fizetésük, és mennyit dolgoznak érte. Az a 200Ft pedig nem vág földhöz, amit havonta odaadok neki.
Anyukám 12 évig volt postás, minimálbért kapott. Igaz, sokan dolgoznak ennyiért, de szerintem nem mindegy, hogy bemész a munkahelyedre, a jó melegbe, ledolgozod a 8 órádat és mész haza, vagy esőben-hóban-40fokban mész minta az őrült, megmászod a 20-30 lépcsőház 4. emeletét, mert nincs lift, több százezer vannak nálad, amiért akármikor leüthetnek.... Anyukám sokszor volt, hogy elment reggel fél 6kor dolgozni és még este 7kor nem volt otthon, főleg nyugdíj idején. Nyaranta sokszor mentem segíteni neki, legalább a leveleket bedobálni, amíg ő felmászott az emeletre. Igaz, mostmár kényelmesebbek a postások, mert inkább felcsengetnek, és nem másznak fel, de akkor még nem lehetett ezt megcsinálni, mert jártak ki ellenőrizni őket. Épp azért hagyta ott, mert gerincferdülése lett attól a táskától, meg gerincsérve, a térdei szétmentek a sok lépcsőzéstől, az egész lábszára tiszta visszér, már műteni kellett...
Szóval én odaadom, kövezzenek meg érte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!