Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bálint, Péter vagy Zoltán?

Bálint, Péter vagy Zoltán?

Figyelt kérdés

A komoly dilemma: a Bálintban az tetszik, hogy nem lehet becézni, de a Pétert és a Zoltánt komolyabbnak, szebbnek tartjuk. Viszont a Petitől a hideg ráz, a Zoli még elmegy. Az azonban teljesen lehetetlen, hogy egy Péter nevű kisgyerek ne legyen egy idő után Petike. A Péter mellett viszont ott áll az érv, hogy nemzetközi, míg a másik kettő nem igazán.

Nektek melyik tetszik? Mi jut eszetekbe elsőként ezekről a nevekről? Köszönöm a segítséget! :)

2014. júl. 16. 10:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én a Bálintot választanám.
2014. júl. 16. 12:52
 12/18 anonim ***** válasza:
Bálint :)
2014. júl. 16. 14:15
 13/18 anonim ***** válasza:
Bálintot választanám. A Zoltán elmegy, a Péter nevet én személy szerint nem szeretem, főleg Petiként becézve.
2014. júl. 16. 18:30
 14/18 anonim ***** válasza:

Én ezek közül a Pétert választanám. Így hívják a kisfiamat is. 2 hónapos.

Mi is sokat gondolkoztunk a Zoltán itt is felmerült, de sok Zoltán van az ismerőseink között, és mindegyiknek van valami stikkje...(elnézést az itteniektől akiknek nincs, de itt egyik sem teljesen normális :D )

így maradt a Péter és 2. keresztnévnek megkapta mellé a Gábort a nagypapám után.

A kórházban mikor szültem Ő lett az egyetlen Péter. De volt több Bence, Bálint, Alex, meg ilyen különlegesebb nevek.

Mi a Patrikon gondolkoztunk még, de a párom leszavazta.

2014. júl. 16. 21:11
 15/18 anonim ***** válasza:

A Péterre szavazok, imádom a Petya becenevet :D

A Bálint sem rossz egyébként, a Zoltán viszont szerintem csúnya és ósivatú.

2014. júl. 17. 09:48
 16/18 anonim ***** válasza:

én i Péterre szavazok és pepének becézve sztem szuper!

Bálintot még halottam Balinak bcézve is..ez annyira nem jön be!

Zoltán se annyira!

2014. júl. 17. 13:22
 17/18 anonim ***** válasza:
Én nagyon nem szeretem a Péter nevet. Körülöttem abból van a legtöbb. Zoltán és a Bálint is szép név. Én ezt a kettőt adnám együtt.
2014. júl. 17. 17:42
 18/18 anonim ***** válasza:
Bálint vagy Zoltán. A Péter eléggé felkapott és csúnya név!
2014. aug. 8. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!