7 hetes a kisfiam és izzadt nedves a tenyere meg a talpa, normális ez ekkora babánál?
Figyelt kérdés
Viszonylag jó idő van nálunk a házban 25 fok, nekem sincs melegem és csak egy újjatlan bady van rajt. Mégis a lábai meg a karjai mintha hideg verejtékesk lennének,a tenyere meg a talpa pedig izzadt. Igaz szinte egész nap fennt van,sokszor szopizik is,de furcsállom ezt.2008. aug. 3. 17:21
1/2 anonim válasza:
3.5 hós babám nekem is nagyon ízzad. Főleg a tenyere meg a lába.Teljesen normális.Semmi baja.
További kellemes babázást.
2/2 anonim válasza:
Az én fiam 8 és fél hós. Neki is a talpacskái és a tarkója izzadt. Tegnap még melegkiütések is kijöttek rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!