Hogy alakult nyaralásotok másfél-2 éves gyerekkel?
Mi nemrég voltunk 3 gyerekkel, a kicsi 1, a középső 2,5 a nagy 4 éves. Első nap pörögtek, imádták. Aztán lehiggadtak, jól érezték magukat.
Rugalmasan viselték, hogy semmi nem olyan volt, mint otthon. Nekik sem hiányzott a TV, vittem mesekönyvet, és ha elpilledtek meséltem nekik. Napközben teljesen kiütötték magukat, tehát az alvással sem volt gond. Nagyon jól éreztük magunkat, de szülőként rettenetesen elfáradtam. :)
Ne izgulj, általában feleslegesen aggódik az ember.
Örökmozgó hiperaktiv 16hós kisfiú anyukája vagyok. Külföldön nyaraltunk 2 hete nagyszülőkkel... Soha többet... :) A gyerekem teljesen kifordult magából, egy akaratos hisztigép lett, ha nem foglaltuk le 2 percre már üvöltött holott itthon elvan egyedül is fél órát. Folyamatosan túlpörgött az új környezettől és az altatás éjjel-nappal 1-1.5 óra volt, itthon egyedül alszik el. Nem evett rendesen, teljesen megzavarta az új környezet...
Most balcsin vagyunk, 1.nap, ugyan ez van... 1 óra altatás után belealudt a saját sirásába... Ha mi nem igényelnénk ennyire a nyaralást tutti nem mennék vele sehova... Ne haragudj h ennyire negativ vagyok de nekem hihetetlen rossz élmény volt az az egy hét.... Ès most sem tudok örülni igazán a balcsinak mert tudom h mi vár rám.
Utolsó: Akkor lehet, nekem is ettől van gyomorgörcsöm, és sírhatnékom? :D
Kérdező: Mi már 8 hónaposan vittük ( igaz, akkor csak 3 napra a Balcsira), és tesómékkal közösen. Sokat játszott, élvezte, hogy kint lehet, de állandóan duzzogott, mérgelődött, akaratos volt, stb.. ( mint itthon) Este simán fent volt éjfélig ( nem zavart, mert mi még tovább vagyunk ébren), vidáman rohangált. Este, mikor elfáradt, a kedvenc meséjét nézte telefonon. Azon dőlt ki :)
Azóta is megyünk minden évben, idén szerencsére már újra 2x. Kicsit félek, de majd megleszünk ott is :) Ja, és mi kempingbe jártunk ( mobilház, lakókocsi), így közvetlenül a strand mellett voltunk. Itt is van játszótér, a strandon pedig nagy, árnyas homokozók, gyereköböl, ahol nagyon jól el tud játszani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!