8 hetes babám időnként nem teljesen egyformán nyitja a szemét. Mi okozhatja?
Nem feltűnő, én is valószínűleg azért vettem észre, mert "egész nap nézem". Ha nagyon érdeklődik, akkor egyformán tágra nyitja mindkettőt. Amikor amolyan semleges a hangulata (de nem bambul, csak se nem rosszkedvű,s e nem izgatott, se nem érdeklődő), akkor az egyik szemén kissé lejjebb fittyed a szemhéja.
Nem tudom, hogy összefügg-e, de a mosolya sem minden esetben szimmetrikus, kb fele-fele arányban van a szimmetrikus és a "Bruce Willis mosoly" (nekem egyből ő jutott eszembe a féloldalas mosolyról).
Érdemes szakorvosnál utánajárni ennek, vagy ilyen az arcberendezése és ne foglalkozzak vele?
A kisfiamnak az egyik szeme kisebb volt mint a másik. Izomtónus eloszlási zavara volt. Az arcizmai nagyon feszesek voltak. Ő szopizni sem tudott. A szája is mindig nyitva volt. Nektek jól megy a szopizás?
Dévényeztünk közel 1 évig, mert a mozgásfejlődés sem igazán indult magától.
Tápszeres, de azzal nincs gond.
Konduktor vizsgálta két hete, mert néha az egyik lába "lusta" volt, csak fél lábbal rugdalt, aztán ha úgy tartotta kedve, akkor beszállt a másik lábbal is.
Ő akkor átmozgatta és mindent rendben talált. (Nyugdíj előtt álló hölgy, a Petőben dolgozott mostanáig)
Úgy érzem, nem vagy biztos a diagnózisban. Engem nem kell meggyőznöd, hogy jó szakember a konduktor. :) Ha úgy érzed valami nem stimmel, mutasd meg másnak is. Mi konduktornál nem jártunk, viszont a Dévény tornával maximálisan elégedett vagyok. Ha nektek belefér anyagilag, hogy elvidd és megmutasd a babádat, akkor már csak a saját megnyugvásodra tedd meg.
Tudod, az anyai ösztön sosem hazudik...
1-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!