Mennyibe kerül a nem kötelező agyhártya gyulladás elleni 6 hónapos oltás?
Figyelt kérdés
5 hónapos a fiam a doktornénink ajánlotta ezt az oltást mi fel is írattuk, és úgy beszéltük meg, hogy majd amikor visszük oltásra akkor kel kiváltani a patikában és utána egyből be kel adni neki, csak az a gond hogy nem tudunk elmenni a férjemmel csak a nagymama tudna elmenni és nem tudom mennyi pénzt adjak rá valaki tudja?2014. júl. 12. 17:23
11/15 anonim válasza:
2000-3000 huf volt. Mi úgy csináltuk hogy a patikákban hagytuk, blokkal megyünk érte az oltás napján.
12/15 anonim válasza:
Jaja, jobb ha előre kiváltod, de mindenképp szólj előre, vagy fizesd ki és tetesd félre. Nekünk első oltásnál ez nem volt rágtön, kifizettem előre és menni kellett a blokkal másnap érte. Hűtőben kellett tartani.
14/15 anonim válasza:
Múlt hónapban 2300 Ft-ot fizettem ezért az oltásért. És tényleg rögtön hűtőbe kell tenni, mert amíg várakoztunk a sorunkra, addig is elvették és azonnal hűtőbe tették.
15/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! De azért rákérdezek a doktornénire hogy jó e ha előbb váltom ki vagy fizessem ki és majd csak akkor hozom el amikor be is adják neki. Inkább biztos ami biztos!
2014. júl. 13. 09:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!