Igaz, ha kilóg a gyerek lába a hordozóból nem vihetem autóval? Besafe vagy Maxi-cosi hordozót ajánlanátok inkább?
Az egyik bababoltban azt mondták mivel kilóg a lába már kinőtte és balesetveszélyes így autózni vele. A másik bababoltban azt mondták nyugodtam vihetem. Mi az igazság?
Vegyek nagyobb babahordozót -ezt a kettőt találtam legnagyobbnak- vagy várhatok amíg tud ülni és vegyek inkább 9kg-18kg gyerekülést?
ez egy baromság. akkor növi ki a hordozót, hogyha a fejének a harmada fent kilátszik. a lába tök mindegy, akár törökülésben is ülhet. indexen van egy autósüléses topic, ott van egy csomó szakérto, kérdezd meg toluk nyugodtan.
a besafe tök jo, de nem fogod tudni elbírni, valami könnyebbet kéne venned.
Bocs az offért
Gyerekülést akarunk nemsokára venni, de még ahordozót használjuk, csak nekünk is kilóg a lányom lába (10 hónapos és 9 kiló)
Addig is jó lenn, ha előre nézne.
Mincden hordozót be lehet köti menetiránnyal azonosan, mert mi nem jöttünk rá?
A fiam hordozóját anno 10 éve be lehetett, mi vagyunk a bénák?
A hordozókat menetiránynak háttal lehet bekötni, az összes leírában is így szerepel. Egyébként úgy a legbiztonságosabb is. Nekünk besafe van 9-18 kgig...mondjuk az én lányom már tudott ülni mikor megvettük, kilenc hósan kapta, bár még nem volt kilenc kiló, mi azt 17 hósan értük el.
Én eddig a fej kilóg állásponton voltam amit az első válaszoló írt, mindenhol ezt olvastam. Most majd utánanézek amit az első írt.
az én lányomnak kilógott kicsit a lába mikor lecseréltük, de nem ült azért törökülsében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!