Anyukák, akik meghíztak terhességgel vagy azután, mi az oka ennek?
Figyelt kérdés
Fura,hogy rengeteg csinos lány/nő a terhességgel vagy a szülés után olyan kövér lesz...
És én ezt úgy írom,hogy terhesség előtt 86kiló voltam,annyival is mentem szülni.80-al jöttem haza,jelenleg pedig 62kiló vagyok önerőből,és voltam 56 is.Mások ennyire nem törődnek vele hogyan néznek ki?Én rosszul éreztem magam ducin,pedig nem vagyok annyira kicsi azért,tehát nem látszott vészesen soknak.
2014. júl. 11. 12:39
21/21 anonim válasza:
Utolsó azért ez nem igaz,elég gáz ha a nőt nem érdekli hogy néz ki csak mert gyereke van és magára nem költ,nagy igénytelenségre vall.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!