Anyukák, akik meghíztak terhességgel vagy azután, mi az oka ennek?
Fura,hogy rengeteg csinos lány/nő a terhességgel vagy a szülés után olyan kövér lesz...
És én ezt úgy írom,hogy terhesség előtt 86kiló voltam,annyival is mentem szülni.80-al jöttem haza,jelenleg pedig 62kiló vagyok önerőből,és voltam 56 is.Mások ennyire nem törődnek vele hogyan néznek ki?Én rosszul éreztem magam ducin,pedig nem vagyok annyira kicsi azért,tehát nem látszott vészesen soknak.
Semmi nagyzolás nincs benne.Bárki le tudna fogyni ha akarna szerintem.Én elötte jól éreztem magam,utána már nem.
És nem 62 kilóról híztam fel 86-ra,hanem kb világ életemben duci voltam. Nem a szülés alatti hízásról van szó egyébként,mert az le is szokott menni,hanem ha valaki utána is sokkal több marad,mint volt.
Egyébként nem gondolom azért ,hogy annyira malac voltam a 171centimhez.De nem is voltam vékony.
Nem ítélek el egy ducit se,sokkal szebbek egyébként mint a csontvázak,és van akinek kifejezetten jól áll.Én nem közéjük tartozom,így leadtam.Nem a külső az első,de arra vagyok kiváncsi hogy mindenki a gyerekre fogja azt ha pl rengeteget eszik terhesen?Egyébként híztam terhesség alatt,mert első 12hétben lementem 77 kilóra.Tehát nem várok dicséretet arra se,hogy jaj nem híztam.Nagyon jól tudom,hogy a terhesség hízással jár,egy husibb nőnél kevesebbel,egy vékony nőnél többel.
Én elismerem, hogy zabáltam! Egész életemben oda kellett figyelnem,hogy mit eszem, mennyit sportolok, mert nagyon hízékony vagyok. Amikor terhes lettem bevallom őszintén, úgy gondoltam,hogy na most akkor nem kell figyelnem, ehetek bármit. Ettem is! A mozgást abbahagytam, letettem a cigit, így összvissz felszedtem kb. 32-33 kg-ot!
Hú de utáltam magam! Szabályosan bálnának éreztem magam! Meg hát a férjem sem ezt "szokta" meg, holott soha egy rossz szót nem mondott a külsőmre! Szoptatni sajnos nem sokáig tudtam, így kb. 4 hónapos lehetett a fiam, amikor nekiálltam ismét sportolni, meg diétázni. Most két és fél évvel a szülés után 42 kg mínusznál tartok. Vékonyabb vagyok,mint terhességem előtt pár hónappal. Én így érzem jól magam. De ettől függetlenül nem zavar,hogy más milyen. Sőt, néha még irigylem is azokat, akiket nem zavar a túlsúly. Sok barátnőm van, aki elfogadja magát így is. Én nem tudtam, de nem gond, mert a sport pl. kikapcsol a gyerek mellett.
Malacozni te kezdtel el! Es meg mindig magadat fenyezed. De h jol erezd magad, nagyon ugyes vagy buksi simogatas is jar erte.
Mast szolsz le olyanert, amit te nem terhesen megcsinaltal. Es h lefogytal? Oke megtetted, de miert nezel le mast? Es ez nem arrol szol h nem erted, mert tisztaban vagy te ezzel csak vartad. A sok dicseretet. Kozben meg malacozol, meg masokat hivsz igenytelennek.
Irta h 12.hetig lement 77kg-ra. Igy hizott utana vissza 86ra!
Szamomra a a kerdezo egy arrogans, nagykepu. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!